GENEVA LIVE: Regele luxului – Mercedes-Maybach S-Class Pullman

,
2.23K 0

Limuzina Mercedes-Maybach S-Class Pullman își face debutul la salonul auto de la Genva. Primele comenzi pentru cel de-al cincilea membru al familiei S-Class, aflată în continuă expansiune, vor fi onorate la începutul anului 2016.

Catalogat drept succesorul indirect al defunctului Maybac 62, noul Mercedes-Maybach S-Class Pullman este și cel de-al doilea model al subrandului Maybach de la Mercedes.

Noua limuzină Pullman are 6.499 în lungime, cu 1046 mm mai lungă ca Mercedes-Maybach S-Class, cel de la care a preluat platforma, prezentînd, de asemenea, un geam lateral în plus. Ampatamentul a crescut cu 1.053 mm, până la 4.418 mm, pentru a oferi pasagerilor din spate un spațiu pentru picioare de nemaiîntâlnit până acum.

pullman-1-5

Mercedes oferă două configurații pentru scaunele din spate. Clienții pot alege amplasarea față în față a celor patru scaune, aflate în spatele unui geam despărțitor activat electric care prezintă un monior de 18.5 inci. Alternativ, există o opțiune pentru configurația clasică cu două fotolii care se pot înclina individual până la 43.5 grade.

Interiorul este îmbrăcat în totalitate în piele, de la scaune și portiere până la plafon, cadrele portierelor și consolele scaunelor. Trei cadrane analog amplasate în plafon îi țin pe pasageri la curent cu informații despre viteză, oră sau despre temperatura exterioară.

Mercedes-Maybach S-Class Pullman va fi disponibil pe piață în versiunile S500 și S600. Aceasta din urmă are același motor turbo V12 de 6.0 litri ca vărul mai scurt Mercedes-Maybach, pentru a livra o putere totală de 530 PS (523 bhp) și 830 Nm (613 lb-ft). Modelul entry-level primește în schimb, un motor turbo V8 de 4.6 litri.

pullman-3

Prețurile oficiale urmează să fie făcute publice, dar Mercedes-Benz sugerează un preț en detail de aproximativ “jumătate de milion de euro” pentru modelul de bază. Omologul său blindat va ținti chiar mai sus. Această versiune va avea un preț de pornire de aproape un milion atunci când va fi pus în vânzare.

Comentati?

Your email address will not be published.