Dinamic și când stă pe loc – A 45 AMG, vedetă în sesiune foto pe stradă

,
1.56K 0

Mercedes A 45 AMG este visul oricărui pasionat de mașini care vrea multă putere concentrată într-un vehicul cât mai compact. Revizuit la doar trei ani de la lansare, A-Class a fost transformat într-o mașină care sparge orice barieră de către producătorul auto și într-un top model de către fotografii din lumea întreagă.

Bas Fransen Car Photography a văzut Mercedes A 45 AMG așa cum merită să fie văzut: o mașină care se potrivește perfect vieții într-o metropolă, dar se descurcă impecabil și pe circuit. Adăpostind sub capotă cel mai puternic motor turbo de 2 litri din lume, compacta AMG dezvoltă 381 CP și 475 Nm. Noul A 45 AMG ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,2 secunde, fiind cu 0,2 secunde mai rapid ca modelul precedent.

Artistul olandez de la Bas Fransen Car Photography a reușit să surprindă puterea și dinamismul mașinii în această sesiune foto, aducînd compacta AMG în fața unui perete acoperit de graffiti.

Mercedes A 45 AMG (2)

Dotată standard cu faruri LED High Performance, mașina care aruncă barierele în aer se laudă cu linii senzuale, dar și cu o tehnologie la care alte compacte pot doar să viseze. Sistemul său Dynamic Select vine cu exact aceleași setări ca la Mercedes-AMG GT și la C 63 AMG: Comfort, Sport, Sport+ și Individual. Pachetul AMG Dynamic Plus include și o opțiune nou nouță care include un diferențial autoblocant mecanic pentru puntea din față, suspensia sport AMG Ride Control cu amortizare adaptive și un al 5-lea mod Dynamic Select denumit Race. Cum altfel?

Bucurați-vă de o galerie foto excepțională.

Comentati?

Your email address will not be published.