Conceptul GLC Coupe poartă faruri din viitor

Concept Mercedes-Benz GLC
,
2.05K 0

Acum să nu ne entuziasmăm prea tare. Acest automobil este doar un concept, așa că farurile sunt și ele un concept. Da, știm, ușor de zis, greu de făcut. Bine, fie, haideți să ne entuziasmăm!

Mercedes-Benz duce sistemele de iluminare ale automobilelor la nivelul următor. Ceea ce poartă conceptul GLC Coupe, la ambele capete ale grilei cu lama dublă, arată ca unul dintre supereroii roboți din Transformers, în timp ce scoate arma, țintește și se pregătește să tragă. Farurile LED de înaltă tehnologie sunt acolo pentru a defini caracterul celor mai recente inovații folosite la conceptul GLC Coupe pentru a respecta standardele viitorului în ceea ce privește sistemele de iluminare ale vehiculelor.

Mercedes-Benz-GLC Coupe Concept

Farurile arcuite prezintă diverse funcții de care poate că nici nu ați auzit încă. Blocurile de lumini cu triplă proiecție ale conceptului GLC Coupe sunt ceva mai înguste ca acelea folosite la GLC.

Luminile de poziție și semnalizatoarele folosesc inserțiile superioare, în timp ce trei dispositive rotative se adaptează circumstanțelor de rulare pentru a ilumina drumul.

Mercedes-Concept-GLC-Coupe-headlam

Vorbim și despre o scanare cu raze infraroșii a suprafeței terestre pentru a detecta eventualele perciole și obstacole. Cele trei dispozitive cu lumină albastră se pot roti individual.

Când ritmul din clip începe să bubuie, semnalizatorul ne face cu ochiul.

Mercedaes-Concept-GLC-Coupe-headlight

După asemenea intrare, nici partea din spate a conceptului GLC Coupe nu avea cum să dezamăgească. Stopurile LED împrumută elemente de design de la faruri, cu partea superioară găzduind luminile de semnalizare, în timp ce o zonă circulară de lumină, care înconjoară lentil centrală, asigură vizibilitate maximă pe timp de noapte.

Nici nu ne așteptam la mai puțin de atât. Vă rugăm, faceți cunoștință cu viitorul!

Comentati?

Your email address will not be published.