Cineva și l-a imaginat pe Audi Q6, un echivalent pentru noul GLE Coupe

,
2.77K 0

Acel cineva este Theophilus Chin, un artist destul de faimos în industria auto pentru randările sale digitale. A stăpâni foarte bine Adobe Photoshop sau orice alt software pentru editare grafică este doar e doar un aspect, dar pentru a te face remarcat în lumea auto trebuie să fii tot timpul la curent cu ceea ce se întamplă în industrie.

Atunci când a fost lansat, multe persoane (printre care și eu) au crezut (am sperat) ca BMW X6 să fie un mare eșec, ceva similar cu Mercedes-Benz Clasa R, dacă nu chiar mai rău. Dar să fim serioși: ce om, întreg la minte, s-ar gândi vreodată „Vreau un SUV care să semene cu un coupe. Și în niciun caz nu trebuie să aibă mai mult de patru locuri.” Exact, nimeni.

Însă, încă de atunci ni s-a demonstrat contrariul – ne-am înșelat atât de mult încât chiar doare. BMW X6 a fost un success răsunător, iar cel mai bun indicator al succesului său este recent lansatul Mercedes-Benz GLE Coupe. Știi vreun echivalent BMW pentru Clasa R? Nu, așa mă gândeam și eu.

Nu ar trebuie să te mire nici dacă Audi se va alătura în curând trendului. Știm deja că au plănuit un model Q7, iar o versiune coupe a lui ar veni la fix. O astfel de versiune ar putea fi lansată în același timp sau cu o mică întârziere.

audi-q6-mercedesblog.com-2

Theophilus Chin a fost de părere că nu are rost să piardă timpul și a început să își imagineze cum ar arăta acest posibil Audi Q6. A utilizat toate informațiile pe care le știm despre Q7 până la ora actuală și a modificat puțin partea din spate a mașinii, folosindu-se de designul modelului Audi A7 Spotback. Rezultatul aduce puțin cu Frankenstein, dar în același timp ar putea să se apropie foarte mult de adevăr. Acestea fiind spuse, doar tu poți decide dacă este un lucru bun sau nu.

Oricum ar fi, Theophilus Chin merită din plin toată aprecierea noastră, indiferent dacă reprezentarea sa imaginară se va materializa sau nu. Noi sperăm să vedem mai multe randări din partea lui. Poate chiar câteva modele Mercedes-Benz, cine știe….

Comentati?

Your email address will not be published.