Bombă pe roți! Un șofer de camion atacă un Mercedes-Benz E-Class

,
1.26K 0

O filmare devenită virală, care arată îl arată pe un șofer de camion atacînd violent un Mercedes-Benz E-Class pe o autostradă din Hong Kong a inflamat spiritele. Cel care s-a dovedit a fi un adevărat pericol tocmai a fost arestat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani riscă ani grei de închisoare. Imaginile care îl incriminează au fost depuse la poliție alături de o plângere înaintată de proprietarul Mercedes-ului care, conform imaginilor, a fost lovit intenționat.

Șoferul camionului roz a încercat să-l intimideze cu un comportament agresiv, în timpul rulării pe un drum parțial îngustat din cauza unor lucrări, aflat în districtul New Territories din Hong Kong. Evenimentul a avut loc pe 1 iulie.

șofer de camion vs E-ClassÎn imagini se vede cum șoferul de camion rulează extrem de imprudent și, cu o manevră necugetată, reușește să depășească Mercedes-ul are se deplasa regulamentar. Odată aflat în fața acestuia, bădăranul nu face decât să-și continue planul de intimidare. Pe imagini se vede cum șoferul Mercedes-ului încetinește și încearcă să scape de golanul din trafic. Dar la un moment dat, acesta oprește și dă în marșarier, lovind partea frontală a Mercedes-ului.

Camionagiul a fugit de la locul accidentului, dar o camera instalată pe bordul Mercedes-ului a înregistrat totul.

Poliția a demarat imediat o anchetă pentru a găsi bomba cu ceas din trafic. Oamenii legii l-au găsit, în cele din urmă, pe șofer, internat într-un spital în care era tratat pentru instabilitate emoțională. Acesta are antecendente și este recunoscut ca fiind consumator de substanțe interzise.

Șoferul a fost arestat și își va petrece zilele următoare într-o celulă aflată în incinta spitalului, în cadrul secției de Psihiatrie, apoi va fi mutat într-un penitenciar de maximă siguranță.

La scurt timp după ce aceste imagini au ajuns pe internet, încă două persoane care au căzut victime șoferului inconștient au postat filmări cu același șofer, dar într-un alt sector de drum.

Camionul a fost confiscat de către anchetatori.

 

Comentati?

Your email address will not be published.