BMW în cădere? CEO-ul se prăbușește în timpul prezentării la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt
,
1.52K 0

Noul CEO de la BMW’, Harald Krüger, s-a prăbușit brusc pe scenă, la cinci minute de la startul conferinței de prezentare, în timp ce vorbea despre noile modele ale companiei la Salonul Auto de la Frankfurt.

Harald Krüger, în vârstă de 49 de ani, prezenta vehiculul eco al celor de la BMW, i8, când a dat impresia că își pierde echilibrul, s-a împiedicat, apoi s-a prăbușit. A fost escortat în culice de doi asistenți care i-au sărit rapid în ajutor.

A fost prima apariție a lui Krüger în cadrul unui spectacol de asemenea anvergură, de când a preluat postul de CEO al companiei cu sediul la Munchen, în luna mai a acestui an.

Ulterior, reprezentanții BMW au declarat: “Harald Krüger a avut un moment în care a amețit. Starea domnului Krüger este acum stabilă și se recuperează în cele mai bune condiții.”

“A avut parte de multe călătorii chiar înainte de acest salon auto și a spus, chiar înainte de a urca pe scenă, că se simte puțin slăbit. Dar a insistat să ducă această conferință la bun sfârșit”, a relatat purtătorul de cuvânt de la BMW, Maximilian Schoberl.

Medicul care l-a examinat imediat după incident, pune starea de slăbiciune a domnului Krüger pe seama oboselii și a stresului din ultima perioadă. Deși și-a pierdut echilibrul, acesta nu și-a pierdut niciun moment cunoștința și nu a avut nevoie de internare.

Conferința BMW a fost amânată. Șeful departamentului financiar Friedrich Eichiner a preluat ulterior întrebările jurnaliștilor.

Comentati?

Your email address will not be published.