Mini-giganții – Mercedes-AMG G 63 Crazy Color la scară 1:18

,
1.5K 0

Este șansa dumneavoastră să vă cumpărați nu unul, ci chiar cinci SUV-uri Mercedes-AMG G 63! De unde ați face rost de peste jumătate de milion de dolari? Dar nu vă faceți griji, nu aveți nevoie de atâția bani. Vorbim despre modele la scară 1:18 care fac parte din colecția Crazy Color Edition, disponibile acum pentru fanii din întreaga lume ai legendarului SUV.

Pachetul include mașini în culorile originale ale modelului lansat în ediție specială: AMG Solar Beam, Sunset Beam, Alien Green, Tomoto Red și Galactic Beam, dar modelele pot fi achiziționate și individual, fiecare beneficiind de caracteristicile specifice. Sunset Beam arată – așa cum spune și denumirea culorii – ca un veritabil apus de soare, în timp ce Galactic Beam, în funcție de lumina la care este expus, vine cu nuanțe de albastru.

Mercedes-AMG G 63

Elementele demontabile cum ar fi oglinzile, bara față și bara spate, extensiile arcadelor roților, inelul capacului roții de rezervă și acoperișul sunt toate negre.

Mercedes-Benz GmbH trimite către magazinele partenere modelele la scară 1:18. Vor fi exact 463 de unități, toate purtînd codul intern W463. Fiecare model al ediției special va primi un număr. Acesta va fi inscripționat subcadrul mașinii construite în colaborare cu experții GT Spirit. Toți acești mini giganți au beneficiat de expertiza celor de la Mercedes-AMG, în ceea ce privește design-ul și detaliile caroseriei.

Mercedes-AMG G 63

La interior, schimbătorul de viteze nu este printat, ci construit tridimensional. Scaunele au fost modelate și ele conform celor aflate în vehiculul la scară naturală.

Fiecare model Mercedes-AMG G 63 la scară 1:18 este alcătuit din până la 100 de piese.

Comentati?

Your email address will not be published.