G-Class cu personalitate. Designo manufaktur oferă opțiuni de personalizare

Mercedes-Benz G-Class
,
1.89K 0

Nu multe s-au schimbat la Mercedes-Benz G-Class în istoria sa de peste 35 de ani. Dar legendarul SUV pătrățos primește acum elemente decorative atât la interior, cât și la exterior, la timp pentru sărbătorile de iarnă. Clienții pot face SUV-ul să arate conform preferințelor și caracterului lor, totul grație programului pus la dispoziție de către designo manufaktur.

După lansarea ediției “Crazy Color”, Mercedes-Benz oferă acum și mai multe opțiuni de culori pentru caroseria legendarului G. VEhiculul poate veni acum în culori nemetalizate cum ar fi opal sau designo allanite grey magno și designo yellow olive magno. Pentru aceia care preferă nuanțele metalice, există una, Mauritius blue metallic, care poate fi pe gustul lor. Toate modelele pot primi un acoperiș vopsit în negru.

Este disponibilă și o arie largă de jante din aliaj ușor de culoare neagră.

Mercedes-Benz G-Class Designo Manufaktur

Fanii legendarului G pot primi acum și mult apreciatul pachet Night, în sfârșit disponibil pentru gigantul de la Mercedes, acesta incluzînd detalii negre cum ar fi carcasa oglinzilor, aripi evazate, bare și acoperiș, toate de culoare neagră. Izolarea termică și geamurile fumurii în spate se află printre dotările incluse în pachetul Night.

Mercedes-Benz G-Class Designo Manufaktur

Și nu doar exteriorul primește atenție. La interior, G-Class beneficiază de tapițerie din piele maro (saddle brown), albastră (deep-sea blue), bej (silk beige) sau maro mocha (mocha brown). Pentru a scoate în evidență conceptul de lucrări manual, cusăturile de pe scaune, tetiere, bord, mânerele ușilor și frâna de mână se asortează perfect cu nuanțele tapițeriei.

Exclusiv pentru modelele Mercedes-AMG G 63 și G 65, designo manufaktur a venit cu un pachet interior sportiv, DINAMICA. Acesta include un volan îmbrăcat în piele nappa, cu zona de priză învelită în microfibră DINAMICA. Scaunele și flanșele ușilor, alături de acoperiș, tetiere, bord, mânerele ușilor, cotierele și frâna de mână au primit cusături albe.

Comentati?

Your email address will not be published.