Păcăleală la telefon, în Twin Peaks. Chiar a crezut că a câștigat un Mercedes!

,
2.25K 0

Vă aduceți aminte de blonda Laura Palmer, decedată în condiții suspecte, și de piticul care vorbea cu o voce metalică în “Twin Peaks”, în anii ’90? Ei bine, iar începe! O femeie din Twin Peaks, California, joacă rolul vieții într-un serial. Doamna respectabilă, dar naivă, a fost victima unei păcăleli. A fost anunțată telefonic, așa cum se face și pe la noi, că a câștigat un Mercedes-Benz la loteria australiană.

Nu! Nu ați câștigat un Mercedes-Benz, nici dacă vă sună cineva să vă spună că ați câștigat. Este doar o păcăleală, dar o femeie în vârstă de 81 de ani, care locuiește în Twin Peaks, California, a crezut că este pe bune. Un bărbat a sunat-o pe 18 martie, ca să o anunțe că a câștigat un premiu de 2 milioane de dolari și un Mercedes-Benz la loteria Australiei. Cel care a sunat-o i-a spus că mașina va fi livrată în aceeași zi, dar că trebuie să plătească mai întâi o taxă de livrare în valoare de 1000 de dolari.

Doi bărbați au sunat la ușă pentru a ridica taxa. Femeia nu avusese timp să ajungă la bancă, așa că le-a dat celor doi toți banii pe care îi avea în casă: 300 de dolari. Aceștia i-au spus că mașina se află deja pe drum și că va ajunge în aproximativ 15 minute. Dar evident, Mercedes-ul n-a mai ajuns niciodată.

Twin Peaks

Piticul din serialul “Twin Peaks” nu a fost printre suspecți în păcăleala cu Mercedes-ul

Vecinii îngrijorați au notat numărul de înmatriculare cu care veniseră cei doi străini puși pe păcăleli și l-au spus polițiștilor la scurt timp după ce au aflat întâmplarea. Mașina în cauză și suspecții au fost găsiți o zi mai târziu în apropiere de casa victimei. Două persoane, Larry Travis, în vârstă de 55 de ani, și LeShay Williams, de 25 de ani, au fost arestați sub acuzarea de conspirație, furt prin fraudă și abuzarea persoanelor în vârstă. Toți cei păcăliți de cei doi depășeau vârsta de 75 de ani.

Autoritățile îi pun în gardă pe cetățeni: nicio loterie legală nu vă va cere o taxă pentru livrarea premiului. Ca și pe la noi, oricine este contactat de persoane care vin cu asemenea propuneri ar trebui să sune imediat la poliție.

Comentati?

Your email address will not be published.