Cum să distrugi un Mercedes? Nu se poate! Este indestructibil!

,
1.79K 0

De încredere, de durată și foarte puternic. Sunt doar câteva dintre calitățile cu care putem descrie mașinile Mercedes-Benz. Dar oare cum poți să distrugi un Mercedes vechi? Haideți să vedem!

Echipa de filmare de la Fifth Gear, în frunte cu gazda emisiunii, Vicki Butler-Henderson, a făcut tot ce i-a stat în putere să facă motorul unui Mercedes-Benz E-Class vechi să nu mai funcționeze. Au încercat să-l strivească urcînd un monster truck peste mașină. Au încercat să distrugă suspensiile mașinii. Ba chiar au încercat să o înece și, imaginați-vă, au ras cu tunul în bătrânul Mercedes. Dar motorul a pornit de fiecare data.

Distruge-i suspensia! Dar procesul de distrugere a început cu testul batei de baseball. În afară de câteva semne de… bună purtare, mașina a rămas intactă. Măcar Vicki Butler-Henderson și-a cerut scuze mașinii pe care a lovit-o fără milă. Au urmat apoi, alte abuzuri! Echipa de filmare a încercat să facă praf suspensia Mercedes-ului E-Class break rulînd cu el – la viteză maximă – de-a lungul unui drum neasfaltat, care, se pare, nu a dus lipsă de gropi și denivelări.

Îneacă-l! Domnișoara Butler-Henderson a dus mașina la înot, într-un bazin cu o adâncime de aproape un metro. Scufundat în apă, motorul a clacat rapid. Șoferița a scăpat cu ușurință din această cameră de tortură plină cu apă, apoi a tractat Mercedes-ul pe uscat. După o scurtă resuscitare, motorul a pornit din nou!

Zdrobește-l cu un monster truck! Un monster truck de 4 tone cu roți uriașe s-a cățărat pe E-Class. Lovit în plin, geamul lateral din față a fost făcut țăndări, iar structura mașinii a părut grav avariată. Dar, vă vine să credeți sau nu, motorul a supraviețuit. De dragul vremurilor apuse.

Bombardează-l! Și au păstrat partea cea mai grea pentru final. Au pus o grenadă pe bancheta din spate. CD player-ul și ștergătoarele încă funcționau. Au tras cu o ghiulea în el. Apoi l-au aruncat în aer. Când incendiul a fost stins, Mercedes-ul încă a rămas în picioare. Iar motorul a rămas intact. Nu credeți până nu vedeți cu ochii dumneavoastră? Chiar vă rugăm să urmăriți și ultima încercare de distrugere a Mercedes-ului.

Comentati?

Your email address will not be published.