Conceptul Mercedes-Benz IAA va fi dezvăluit în curând

Salonul Auto de la Frankfurt
,
1.43K 0

Mercedes-Benz arată doar colțul asului din mânecă, promovînd un automobil nou-nouț! Conceptul Mercedes-Benz IAA va fi prezentat în curând la Salonul Auto de la Frankfurt.

Se pare că avem de-a face cu un joc de cuvinte, denumirea noului concept referindu-se la numele oficial al salonului auto care începe luni în Germania, Internationale Automobil-Ausstellung, dar venind, în realitate de la Intelligent Aerodynamic Automobile.

Conceptul Mercedes-Benz Intelligent Aerodynamic Automobile este doar una dintre cele 100 de mașini expediate la Frankfurt de compania de la Stuttgart.

Mercedes-Benz-IAA-Concept__

Nu se cunosc prea multe amănunte referitoare la design-ul sau la detaliile tehnice ale noului vehicul căruia Mercedes îi face acum reclamă. Compania germană a făcut publice două fotografii, una arătînd ceea ce pare a fi spatele unui vehicul super aerodinamic, iar cealaltă înfățișînd unul dintre geamuri.

Rămâneți pe recepție! Vă vom aduce cele mai noi informații de la Frankfurt, alături de primele imagini ale noului vehicul Mercedes-Benz Intelligent Aerodynamic Automobile.

Comentati?

Your email address will not be published.