Ce sau cine este Daimler?

,
2.19K 0

Daimler AG este printre cele mai valoroase companii din lume, având următoarele divizii: Mercedes-Benz Cars, Daimler Trucks, Mercedes-Benz Vans, Daimler Buses şi Daimler Financial Services.

Pe scurt, Daimler Group este printre cei mai mari producători de maşini de lux şi vehicule comerciale, ce se bucură de o acoperire globală. Pentru moment să ne întoarcem puţin în timp. În 1886, Gottlieb Daimler şi Carl Benz, fondatorii companiei au fost cei care au inventat automobilul, şi au creat astfel istorie. După spusele oficialilor Daimler, focusul lor este asupra tehnologiilor „verzi” şi inovatoare, dar şi asupra siguranţei pasagerilor. De asemenea, se produc, şi modele hibride cu o gamă largă de autovehicule cu emisii zero, propulsate de baterii şi fuel-cells.

Daimler vinde autovehicule în toate colţurile lumii, având uzine pe cinci continente. În portofliul său sunt incluse diviziile Mercedes-Benz, brandul smart, Freightliner, Western Star, BharatBenz, Fuso, Setra şi Thomas Built Buses. Mai mult decât atât, compania este listată la bursele de valori din Frankfurt şi Stuttgart. Anul trecut, au fost vândute peste 2.3 milioane de vehicule cu ajutorul unei forţe de muncă de aproximativ 275.000 de persoane.

Ce sau cine este Daimler? Această este adevărata faţă a Daimler AG. Sau mai bine spus, mai multe feţe. „That’s us” arată ce se întâmplă în spatele companiei şi ce îi uneşte ca echipă.

Nu ne crezi? Videoclipul de mai jos te va convinge cu siguranţă.

Comentati?

Your email address will not be published.