TopCar ne arată partea întunecată din Mercedes-Benz ML 63 AMG

Mercedes-Benz ML 63 AMG
,
3.15K 0

Orice mișcă pe această planetă are o parte mai întunecată, iar mașinile nu fac excepție de la regulă. Din fericire pentru pasionații auto care caută senzații tari, cei de la TopCar sunt experți în acest domeniu, după cum putem deduce dacă tragem cu ochiul la acest ML 63 AMG.

Să presupunem că Mercedes-Benz ML nu este altceva decât un SUV destul de domol, care nu iese în evidență prin valențe dinamice. Este în regulă, pentru că ML 63 AMG s-ar putea să vă determine să vă schimbați părerea. Dar cine spune că trebuie să vă mulțumiți cu puțin când există mereu loc de mai mult?

Faceți cunoștință cu pachetul Silver Arrow conceput de tunerii ruși de la TopCar pentru Mercedes-Benz ML 63 AMG. Nu știm cu siguranță dacă denumirea de Silver Arrow (Săgeata Argintie) vine de la culoarea caroseriei sau este folosită pentru a ne aminti de legendarele mașini de curse Mercedes. Cu toate astea, noi suntem încântați de ce a ieșit, iar în continuare vă dăm toate detaliile despre mașină.

ml_63_amg_topcar_tuning_mercedesblog_01

Odată aplicat, pachetul personalizat pentru caroserie schimbă total aspectul exterior al modelului ML 63 AMG. Pentru asta a fost nevoie de spoilere față/spate noi, un eleron discret, praguri laterale mai agresive, spoiler față și un întreg calup de alte elemente decorative din fibră de carbon.

Cu toate acestea, lista nu se termină aici. TopCar pune la dispoziție și un nou sistem DRL (Daytime Running Lights), geamuri ionizate și un sistem de evacuare sport care se potrivește cu noua “armură” a SUV-ului.

Adăugați și jantele ADV.1 care vin exclusiv cu pachetul Silver Arrow și vă veți confrunta cu o dilemă: merită întreaga transformare 15.000 de dolari, prețul cerut de TopCar pentru serviciile sale?

Comentati?

Your email address will not be published.