Mercedes-Benz, patru premii de design

Mercedes-Benz primește patru premii la Concursul Industriei Auto 2014
,
1.52K 0

Și premiul merge la… Mercedes-Benz. Nu, nu este seara Oscar-urilor și nimeni nu oferă premii ale Academiei de această dată. Mercedes a primit nu mai puțin de patru premii de design la Concursul Industriei Auto 2014.

Oare mai au loc pentru trofee? Mercedes-Benz face colecție de premii. Clasa C, Clasa S Coupe și Clasa V tocmai au câștigat împreună patru premii la Concursul Industriei Auto 2014. Un juriu alcătuit din experți de top a decis că modelele Mercedes-Benz de anul acesta merită premiile de design. Așadar, patru dintre cele mai înalte distincții Best of Best au luat calea Stuttgart-ului.

Organizat de Consiliul German de Design, o inițiativă a Bundestag-ului german (sub Parlamentul german), la ceremonie au fost premiate exteriorul modelului Mercedes-Benz Clasa C, Clasa S Coupe, atât pentru exterior, cât și pentru interior, dar și interiorul Clasei V. Vehiculele arătoase au primit premiul Best of Best, o distincție rezervată acelora care au obținut rezultate extraordinare de-a lungul anului.

  • Cea mai bună lansare a noastră de 20 de ani încoace, așa cum Dieter Zetche, președintele Consiliului de Management de la Daimler, numește Clasa C Mercedes-Benz, a primit premiul pentru exterior. Aspectul său modern cu linii senzuale și suprafața care radiază de armonie și emoție au convins jurații.
  • Clasa S Coupe Mercedes-Benz a fost premiată pentru echiparea de calitate, pentru aspectul său luxos, dar și sportiv. Personalitatea sportive, cu cifre oficiale de consum de 9.4 l/100 km, a fost premiată și pentru interior, și pentru exterior.
  • Și ultimul, dar nu cel din urmă, interiorul Clasei V Mercedes-Benz a primit premiul penru simțul unic al valorii, derivate din materialele de calitate și pentru elementele armonioase care se potrivesc clasei la fix.

Toate cele patru premii de la Concursului Industriei Auto 2014 au fost acordate echipei Mercedes-Benz la Salonul Auto de la Paris.

Comentati?

Your email address will not be published.