Are sens un Mercedes-Maybach X-Class?

,
1.2K 0

Un Mercedes-Benz X-Class cu emblema Maybach? Ar avea sens un pick-up super luxos? Poate că nu, dar, cu siguranță, ar deveni cel mai extravagant pick-up din lume! Iar gama Mercedes nu duce lipsă de vehicule extravagante.

Artistul digital Nikita Akysonov are deja răspunsul la întrebarea de mai sus, pentru că el este cel care a randat versiunea exotică Mercedes-Maybach X-Class, în imagini care par foarte reale. Aksyonov a montat o grilă nouă, care prezintă acum trei bare orizontale, prima fiind urmată de logo-ul Maybach, toate trei flancate de faruri cu o nouă configurație, care incorporează lumini LED cu 4 benzi luminoase.

Mercedes-Maybach X-Class (4)

Artistul rus care locuiește la Sankt Petersburg a dotat X-Class-ul și cu o nouă bară cu prize de aer uriașe. La capătul opus, vedem stopuri LED cu aspect nou, un nou mâner pentru deschiderea benei și o nouă bară.

Mercedes a anunțat deja că nu va exista un model ultra-performant AMG cu motor V8, dar nici o versiune Maybach nu va ajunge pe șosele și nici în afara lor prea curând. Șeful departamentului Mercedes-Benz Vans Volker Mornhinweg a declarat că pentru el, primul pick-up din istoria Mercedes este “deja impresionant așa cum este, când vine vorba de design și dotări.”

Mercedes-Maybach X-Class (3)

Ei bine, e greu de crezut că s-ar putea impune vreo restricție în cadrul gamei producătorul auto care a construit, de-a lungul timpului, modele de-a dreptul nebunești. Aducem în discuție Mercedes-Benz G500 4×42 și versiunea 6×6, alături de Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Comentati?

Your email address will not be published.