Schumacher junior merge la școala de șoferi

,
1.4K 0

Dacă figura lui vi se pare cunoscută, nu vă înșelați! Fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, Mick, este ambasadorul brand-ului Mercedes-Benz și este personajul principal în cea mai recentă campanie a producătorului auto de lux. Mick joacă rolul unui elev la școala de șoferi, iar instructorul său este un actor de comedie.

Cinci episoade ale mini-serialului de comedie îl vor aduce pe ecran pe fiul legendarului pilot Michael Schumacher, Mick, care va fi învățat să conducă de către actorul german Markus Stoll, cunoscut și ca Harry G. El va fi cel care îi va da tânărului pilot indicații prețioase pentru a înfrunta traficul din afara circuitului. Cei doi călătoresc la bordul noului Mercedes-AMG A 45.

Mick Schumacher (2)

Tânărul de 17 ani, care încă nu are permis, se alfă la prima sa apariție ca ambasador de brand pentru Mercedes-Benz. Primul episod al seriei va fi difuzat pe 21 martie, cu o zi înainte de Mick să împlinească 18 ani.

Cum să intre și să iasă din sensul giratoriu, cum să parcheze, cum să conducă pe autostradă, sunt doar câteva dintre lecțiile care îi vor fi predate lui Schumacher junior pe parcursul celor cinci episoade. Și campionul mondial Nico Rosberg își va face apariția în serial.

Mick Schumacher (3)

Mick va debuta în FIA Formula 3 European Championship, unde va pilota pentru Prema Powerteam, al cărui motor este cel folosit și de echipa Mercedes-AMG în Formula 3. Unul dintre colegii săi va fi Maximilian Günther, care este pilotul oficial de teste și de rezervă al echipei Mercedes-AMG Motorsport din DTM.

Comentati?

Your email address will not be published.