Visul american cu Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz CLS400
,
1.43K 0

Secole petrecute în bătaia vântului și a zăpezilor au dat formă uriașelor stânci roșii din deșertul Arizona. Mai bine de un secol de creație a unora dintre cele mai reprezentative automobile din istorie au dat formă noului CLS400. Natura și Mercedes-Benz creează linii veritabile.

Silențios și solitary, sever și vântos, de un roșu incredbil. Acesta este deșertul Arizona, locul unde fotograful Royce Rumsey a dus un Mercedes-Benz CLS400. La fel de silențios, la fel de sever, puternic și incredibil de armonios. Aceasta este mașina care sfidează stâncile și dunele de nisip.

CLS4

Prima fotografie este făcută la ieșirea din Phoenix, Arizona, când CLS400 ia în plin lumen răsăritului, înainte de a porni spre munții înalți până la cer și lacurile montane reci ca gheața.

Liniile fine ale CLS-ului sunt față-n față cu eroziunea care a mâncat, secole la rând, rocile multicolore, solitare, fiecare avându-și originea într-o altă eră geologică. Mercedes-ul profită de panorama de deasupra stâncilor și prinde, pe vopseaua Obsidian Black, razele soarelui, iar unghiul în avantajează. De altfel, orice unghi îl avantajează. Formele sale agresive, figura încruntată, se pierd prin peisajul din zona lacului Pleasant, cu ape limpezi, care acoperă 4000 de metri pătrați.

CLS

Călătorii ignore toate facilitățile pe care zona le pune la dispoziție: camping, pescuit, picnic și posibilitatea de plimbare cu barca pe lacul al cărui țărm are 187 km. Pentru că Sedona așteaptă. Formațiunile de nisip cu înfățișare intimidantă strălucesc portocaliu ca și cum ar fi luat foc. În ținutul arid, CLS-ul este primit firesc, în timp ce aleargă spre Flagstaff.

Mașina ia la rând serpentinele abrupte ale Muntelui Elden, cu înfățișarea lui aspră, până la o altitudine de 2,835 de metri. Iarna încă se simte aici ca acasă. Și pentru că CLS-ul nu este echipat cu anvelope de iarnă, drumul trebuie să se oprescă aici.

CLS7

După 233 kilometri, călătoria cu Mercedes-Benz CLS ia sfârșit la apus, chiar lângă Flagstaff. Fotograful Royce Rumsey decide să-i pună capăt, lăsîndu-și partenerul de drum să se integreze în peisajul sălbatic al pădurilor de pin.

Comentati?

Your email address will not be published.