Vine ceva rapid!

Mercedes-AMG
,
1.98K 0

Vine ceva rapid și ar fi bine să nu vă prindă nepregătiți. Mercedes-Benz promovează o mașină rapidă într-un video care arată doar un circuit.

Nu că am vrea să le stricăm surpriza, dar s-ar putea să avem niște bănuieli în privința mașinii căreia îi fac reclamă. Deci puteți să țineți un secret? Este o șansă mare să fie vorba despre versiunea stradală a mașinii de curse Mercedes-AMG GT 3. În același timp, Mercedes-AMG testează C 63 Coupe, limuzina E63 și versiunea pentru curse a mașinii sport GT, așa că să nu le tăiem de pe listă.

Ceva ne confirmă bănuielile: toate aceste mașini sunt propulsate de același motor V8 biturbo de 4.0 litri, caredezvoltă 510 CP. Și putem spune, după coloana sonoră a clipului de 19 secunde, că este acest motor cel care urlă pe circuit.

Mașina invizibilă aleargă de una singură pe ceea ce pare să fie – după scaunele colorate inconfundabile – circuitul Hockenheim din Germania, nu departe de sediul Mercedes-AMG, Affalterbach.

Dacă este ce bănuim că este, această bestie însetată de benzină va găsi loc chiar între mașina sport lansată la salonul auto de la Paris de anul trecut și versiunea pentru curse, GT 3.

Așa că fiți pregătiți! Vine ceva rapid!

 

Comentati?

Your email address will not be published.