Unii oameni vor doar să se distreze

,
1.37K 0

Pentru mulți dintre noi, a conduce este o activitate destul de bipolară: conducem fie pentru un anumit scop, fie pentru a ne distra, dar rareori le facem simultan pe ambele. Cu acest 300D TURBODIESEL, partea de distacție este asigurată.

Ei bine, o fi părut o idee amuzantă inițial să ai o țeavă de eșapament care străpunge capota, dar sunt convins că nimeni nu consideră cancerul amuzant și exact de asta riști să ai parte dacă deschizi geamurile în timp ce conduci mașina asta.

Proprietarul este, evident, un tip relaxat, iar dacă exteriorul mașinii nu te convinge cu adevărat (jantele ridicol de mari, de exemplu, ca și evacuarea de tip tractor menționată anterior), atunci aruncă o privire la schimbătorul de viteze: da, arată de parcă ar fi un mâner de șurubelniță.

Cu siguranță, omul nu se ia prea în serios, iar a duce acest Mercedes-Benz modificat la curse nu face decât să sporească această impresie. Conform propriilor lui cuvinte, mașina dezvoltă doar vreo 100 CP, așa că după toate aceste pregătiri spectaculoase cu încingerea anvelopelor și nori de fum negru, cursa în sine reprezintă doar o formalitate pentru oponent, protagonistul nostru ajungând mereu în tabăra învinșilor.

Dar nu e supărat, e acolo pentru distracție. Știe că oamenii râd când îi văd mașina și nu-l deranjează – este, în mare parte, ceea ce ați numi un artist, un amfitrion și nu ar putea fi astfel fără Mercedes-ul său 300D.

Mașina este exact opusul unei mașini incognito (sleeper): pare rapidă, oamenii se așteaptă să plece ca din tun, dar în realitate, este doar un Mercedes-Benz diesel puțin mai rapid din anii ’80. Unul care are o șurubelniță pe post de schimbător și un sistem de evacuare care degajă cerculețe de fum – e o mașină care vrea să distreze și nu caută scuze pentru asta. O poți vedea mai jos într-un scurt clip:

Comentati?

Your email address will not be published.