Un supercar Mercedes cu motor V12 ar putea deveni realitate

,
1.38K 0

Un supercar Mercedes cu motor V12 trebuie să fie un vis pentru orice fan Benz, indiferent de vârstă sau de statut social. Așa că iată o veste bună, pentru că se pare băieții de la Daimler muncesc la un astfel de mega coupe, care ar putea să vadă lumina zilei în 2018.

Programat să devină fratele mai mare al actualului Mercedes-AMG GT, acest nou supercar ar trebui să ofere ceva cu totul nou pentru pasionații de Mercedes-uri, deja obișnuiți cu tendința grandioaselor coupe-uri ale companiei de a primi motoare mai mici.

Este adevărat, coupe-urile AMG care au la bază Clasa S funcționează cu motoare V12 de ani buni, dar un supercar veritabil, adus la viață de un asemenea motor senzațional este ceva la care compania are în vedere.

Acum se spune că inginerii de la Mercedes lucrează din greu pentru a pregăti un nou concept. Informația a ajuns publică după ce proiectantul produselor de la Mercedes-AMG din Austria s-a scăpat la colegii noștri de la Autoblog.

Noul supercar Mercedes cu motor V12 va fi, de fapt, un hibrid, care va călca pe urmele supermașinilor LaFerrari și McLaren P1. Cum au dovedit deja cele două modele, ansamblul alcătuit din motor electric-baterie este o idee excelentă, accelerația fulgerătoare oferită de motorul cu turație mai mică fiind greu de întrecut de către vreun rival cu ardere internă.

Sursa austriacă s-a grăbit să facă referire și la soarta actualului Mercedes-AMG GT, despre care se spune că va continua ca versiune entry-level a conceptului Mercedes și treptat, își va extinde gama cu versiuni mai noi și mai rapide cum ar fi viitorele versiuni GT 3 și Black Series.

 

Comentati?

Your email address will not be published.