Un SL 65 AMG Black Series a devenit purpuriu

,
1.96K 0

Aveți o pereche de ochelari de soare la îndemână? Ce dacă plouă afară? Vă garantăm că veți avea nevoie când răsfoiți galeria foto a acestui SL 65 AMG Black Series transformat într-un vehicul hidos care este nici mai mult, nici mai puțin decât purpuriu.

Din orice unghi îl privești, tot pare o mare greșeală. O eroare imensă. Tuningul a devenit atât de popular zilele acestea, iar șoferii au atâtea opțiuni din care pot selecta varianta care li se potrivește. Dar îmbrăcarea vehiculelor în folii cromate pare să fi scăpat de sub control.

Habar n-avem ce a vrut acest șofer să obțină de la supermașina sa. Dar suntem convinși de un singur lucru. Nu a reușit. Această înfățișare orbitoare pur și simplu nu merge la un SL 65 AMG Black Series.

SL 65 AMG Black Series

Acel set superb de jante concave de 23 de inchi cu finisaje negre mate, realizat de ADV.1, încearcă fără success să mascheze acea expunere kitschoasă, țipătoare și ostentativă. Cel puțin, se asortează cu detaliile negre de carbon care decorează vehiculul purpuriu, cum ar fi grila din față și difuzorul de pe spate.

Sărmanul motor V12 (“sărman” este un mod de-a spune) al SL-ului 65 AMG Black Series urlă de rușine din toți caii săi putere. Pentru că nu există nicio șansă pe lume pentru acest supercar AMG îmbrăcat în folie purpurie să treacă neobservat prin mulțime.

SL 65 AMG Black Series

Dar există o veste bună: operațiunea a fost executată acum trei ai. Poate până în prezent, vehiculul Black Series a devenit negru. Sau argintiu. Sau alb. Sau roșu. Ne putem împăca ușor cu ideea.

Comentati?

Your email address will not be published.