Un model rus și un G63 AMG: Frumoasa îmblânzește Bestia!

,
2.64K 0

O frumusețe blondă față în față cu bestia G63 AMG. Nu arată de parcă ar avea nevoie de vreun erou salvator, deține controlul situației în care a fost pusă de o revistă din Rusia.

Modelul 2015 (ne referim la mașină, nu la fată, să fie clar!) este propulsat de un motor V8 de 5,5 litri, care produce 536 CP și un cuplu de 760 Nm. Sunt cifre care fac dihania G63 să sprinteze ca un avion de vânătoare, de la 0 la 100 km/h în doar 5,4 secunde. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii automate cu șapte trepte.

G63 AMG 4

Ce? Este o mașină în această galerie foto? Mda, în caz că nu ați observat, este și o mașină… Dar cui îi pasă de asemenea detalii când modelul (acum ne referim la fată) stă lângă bestie? Pe lângă frumusețea ei, toate cifrele trec în plan secund. Și vorbind de cifre, ne pare rău, nu am putut face rost de numărul ei de telefon pentru dumneavoastră.

G63 AMG 9

Habar n-avem de ce stă în mijlocul pustiului, îmbrăcată în rochie de seară și rezemată de capota SUV-ului. Dar suntem convinși că oricine i-ar oferi bucuros o mână de ajutor. În orice caz, cel puțin deocamdată, domnița nu pare la ananghie în lanul de flori. Frumoasa doar îmblânzește bestia G63 AMG, care este preferata bogaților din Rusia (acum ne referim și la fată, și la mașină), în ciuda problemelor financiare care au afectat piața din Rusia.

Compania germană a reușit să vândă 44.376 de mașini acum doi ani, în 2013, iar acele cifre au crescut cu 10,8% în 2014, când producătorul auto a livrat aproape 50.000 de unități. BMW a vândut doar 37.254 de vehicule anul trecut, iar Audi a bifat 34.014 de mașini.

Dar gata cu cifrele! Am ajuns la partea cea mai interesantă: galeria foto cu Frumoasa și Bestia.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.