Un Mercedes G63 AMG își face de cap în off-road în Argentina

,
1.42K 0

Această mașină este ca vinul. Devine tot mai bună în timp. Cel mai puternic, mai curajos și mai rapid dintre vehiculele de off-road, Mercedes G63 AMG, s-a aventurat în regiunile sălbatice ale Argentinei ca să-și demonstreze calitățile.

Cele mai multe VIP-uri se dau mari cu câte unul la premierele filmelor sau la ceremoniile de decernare a trofeelor din lumea muzicii. Dar acest SUV nu a fost construit doar să atragă priviri. Are ADN de off-road sub acele linii pătrățoase și dincolo de toate dotările luxoase din cabină. Un fotograf din Hamburg, Markus Wendler, a vrut să ne amintească asta. Așadar, a dus mașina în Argentina pentru a înfrunta condițiile din sălbăticia sud-americană, pentru a traversa râuri adânci cu albii pline de pietre și pentru a urca pe pante abrupte care ar face alte SUV-uri să se întoarcă rușinate acasă.

G63 AMG Argentina

Și totuși au fost floare la ureche pentru SUV-ul călit de la Mercedes. Urcarea rampelor stâncoase îl face să vibreze de bucurie pe gigantul cu înfățișare de tanc, sub capota căruia bate o inimă V8 de 5,5 litri, care pompează 544 CP. Aceste cifre fac neînfricatul G63 AMG să ajungă de pe loc la 100 km/h în 5,4 secunde.

Markus Wendler și-a amintit însă că mulți dintre proprietarii de G-Class nu-l vor duce niciodată în off-road, așa că a recurs și la o ședință foto în peisajul urban, pentru a demonstra versatilitatea tancului G.

Am vorbit destul, haideți să mergem în off-road-ul sălbatic al Argentinei! Fii pe fază!

Comentati?

Your email address will not be published.