Un Mercedes 300SL Gullwing a fost găsit în Cuba. VIDEO

Mercedes-Benz 300SL Gullwing
,
1.39K 0

Surprinzător sau nu, mașinile cubaneze nu sunt numai vehicule din perioada sovietică, iar de cele mai multe ori poți găsi lucruri absolut uimitoare la fiecare pas. Este și cazul acestui model Mercedes-Benz 300SL Gullwing, elegant și grațios odinioară.

Mașina a fost găsită de Piotr Degler, fotograf auto, care a povestit revistei Classic Driver că a auzit zvonuri conform cărora pe teritoriul Cubei s-ar ascunde un model Mercedes-Benz 300SL Gullwing din 1955. Trebuia să găsească cât de curând un subiect incitant pentru calendarul său din 2015, care urma să apară. Tocmai când credea că nu mai există nicio șansă să găsească mașina, a zărit vehiculul abandonat și neglijat sub un bananier. Recent guvernul cubanez a anulat restricțiile referitoare la interzicerea mașinilor importate, iar astfel era mașinilor vechi, devenite adevărate simboluri ale insulei se apropie cu pași repezi de sfârșit.

Timp de o lună, Piotr Degler a scotocit fiecare centimetru al insulei, a călătorit aproape de 2.900 de km și a făcut peste 25.000 de fotografii. Întreba pe oricine îi ieșea în cale, dar nimeni nu știa absolut nimic despre vreun model Gullwing. Puteți vedea roadele eforturilor sale în această poză absolut uimitoare, una din cele 12 fotografii din calendarul său pentru 2015, denumit Carros de Cuba.

Piotr Degler a spus pentru revista Classic Driver că „Am dat peste o mulțime de comori ascunse în timpul călătoriilor mele în Cuba – dar modelul 300SL Gullwing mi-a încântat privirile cu puțin timp înainte de a pleca. Când l-am găsit, am petrecut întreaga zi fotografiind mașina, dar ulterior mi-am dat seama că o poză pe timp de noapte ar fi mult mai potrivită. Este imposibil de pus în cuvinte ceea ce am simțit când am găsit mașina,” a spus Degler.

Dacă mașinile ar putea vorbi….suntem siguri că ar spune niște povești incredibile.

Comentati?

Your email address will not be published.