Un altfel de off-road – Mercedes-Benz G-Class tractează trei remorci cu fân

,
1.45K 0

Nu cred până nu văd, ne-am obișnuit să spunem când auzim despre lucrui incredibile! Și chiar și atunci, i-am putea suspecta pe cei care le-au pus la cale, de efecte speciale. Un șofer curajos și inventiv s-a gândit să tracteze trei remorci pline cu fân până la refuz. Până aici, nimic ciudat. Dar tractorul care trage întreaga greutate este chiar un Mercedes-Benz G-Class!

Recent postat pe YouTube, clipul i-a făcut pe privitori să se frece la ochi. Un Mercedes-Benz G-Class tunat de Brabus este folosit pe post de tractor într-o zonă rurală. Oricât de șocați am fi, confirmăm că nu este niciun truc.

Din momentul în care a ajuns pe șosele și în afara lor, pătrățosul Mercedes-Benz G-Class nu și-a schimbat prea mult înfățișarea. Dar din punct de vedere tehnologic, în toate variantele sale, cum ar fi atotputernicul 6×6 sau incitantul 4×42, G-Class a făcut pași de uriași spre viitor, sfidînd orice tip de teren. Recent, grație interiorului său ultra luxos, G-Class a devenit preferatul vedetelor de la Hollywood. Dar niciodată până acum nu s-a gândit cineva să-l folosească pe post de tractor pentru remorci încărcate cu fân.

Comentati?

Your email address will not be published.