Un A 45 AMG s-a făcut scrum

,
2.15K 0

Când am spus că Mercedes A 45 AMG Edition 1 scoate flăcări, nu la asta ne-am referit. Un A 45 AMG a spulberat orice metaforă, fiind implicat într-un accident îngrozitor în Israel. După impact, mașina s-a făcut scrum, dar șoferul a scăpat nevătămat.

Chiar dacă este considerată o mașină incredibilă, este clar că are nevoie de un șofer cu capul pe umeri. Atunci când șoferul încearcă să depășească un alt vehicul într-un sens giratoriu, cu 180 km/h, este clar că putem să-l numim oricum, dar nu cu capul pe umeri.

Acesta a pierdut controlul Mercedes-ului său, mașina a părăsit carosabilul, a lovit gardul de protecție și a luat foc instantaneu. Conform martorilor, șoferul a ieșit din mașină la timp, înainte de declanșarea incendiului.

A 45 AMG

Putem spune doar: să-ți fie țărâna ușoară, Mercedes A 45 AMG Edition 1. Sperăm că ai avut o viață frumoasă pe șosele. Din păcate, mașinile nu-și pot alege șoferii.

Modelul A 45 AMG implicat în accident este unul dintre vehiculele oferite de Mercedes în primele 12 luni de la lansarea pe piață. Toate unitățile au fost albe cu dungi gri grafit pe acoperiș, capotă și laterale. Mașina are ca elemente distinctive un eleron, etriere roșii și alte accente în aceeași culoare pe grila frontală, pe oglinzile laterale și pe eleronul din spate.

Toate modelele Edition 1 sunt propulsate de un motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, cotat la 355 CP și avînd un cuplu maxim de 450 Nm. Acestea sunt cifre care garantează compactei ultraperformante de la Mercedes parcurgerea distanței de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

A 45 AMG

Cu doar două săptămâni înaintea acestui accident, un alt A 45 AMG Edition 1 a fost distrus într-un accident care a avut loc tot în Israel. Acel Mercedes a fost lovit în plin de un taxi care a intrat într-o intersecție din Tel Aviv pe culoarea roșie a semaforului. Și atunci, șoferul a scăpat nevătămat.

Comentati?

Your email address will not be published.