Tommy Hilfiger îl anunță pe campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, ambasador pentru Tommy Hilfiger Men’s

,
1.21K 0

Unul dintre cei mai mari sportivi ai vremurilor noastre, Lewis Hamilton, este ambasador global al brandului, începând cu primăvara lui 2018

Tommy Hilfiger anunță că pilotul britanic de Formula 1 și cvadruplul Campion Mondial Lewis Hamilton va fi noul ambasador global pentru TOMMY HILFIGER Men, incluzând HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED și TOMMY HILFIGER Menswear, lenjerie intimă și costume de baie, începând cu primvăra lui 2018. Parteneriatul reflectă angajamentul strategic al lui Tommy Hilfiger de a construi pe patrimoniul puternic de brand al îmbrăcăminții dedicate bărbaților, dezvoltând astfel business-ul și aducând următoarea generație de fani alături de brand.

“Întotdeauna am admirat rezistența incredibilă a lui Lewis în timpul cursei, precum și stilul său unic pe pistă, care se adresează noii generații de Tommy Guys”, a declarat Tommy Hilfiger. “El și-a construit cariera incredibilă de pilot de curse cu pasiune, dedicare și muncă extrem de grea – valori pe care le-am îmbrățișat când mi-am fondat marca. Avem o istorie cu Formula 1, iar acest parteneriat se bazează pe moștenirea noastră de colaborări în lumea sportului auto “.

Realizările din cariera lui Lewis Hamilton l-au poziționat într-un grup de elită al sportivilor din întreaga lume, el fiind considerat unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie. El deține recordul mondial din toate timpurile la plecări din pole position, punctaj și cele mai multe victorii pe diferite circuite. A câștigat cel puțin un Mare Premiu în fiecare sezon în care a concurat. Lewis Hamilton se conectează cu peste 17 milioane de fani prin intermediul incredibilului reach al canalelor sale de social media, oferind publicului său o viziune unică asupra lumii din spatele scenei în Formula 1 și din viața sa personală.

“Cred în puterea modei și inovației care celebrează individualitatea și rupe convențiile, cum face Tommy Hilfiger”, a declarat Lewis Hamilton. “Creațiile lui Tommy mă inspiră să fiu îndrăzneț în orice tinuă pe care o port în afara pistei, exprimându-mi încrezător propria creativitate și stilul eclectic. Evenimentele sale interactive și revoluționare TOMMYNOW sunt unice și sunt foarte încântat să colaborez cu un asemenea brand vizionar “.

Campania integrată a fost fotografiată de Mikael Jansson la Pocono Raceway, cunoscută și sub denumirea de Tricky Triangle din Pennsylvania, SUA, și va apărea la nivel mondial în primăvara anului 2018. Are incluse teasere video exclusive, print, online și OOH, fiind susținută de activări originale ale consumatorilor care continuă să aducă o perspectivă unică a mărcii asupra culturii pop din întreaga lume. Campania TOMMY HILFIGER pentru bărbați va fi difuzată alături de publicitatea dedicată colecțiilor pentru femei, cu ambasadorul la nivel mondial și supermodelul internațional Gigi Hadid. Campaniile s-au contopit când Lewis Hamilton si Gigi Hadid s-au urcat la volanul unei masini Mercedes-AMG GT S la Pocono Raceway și au inregistrat prima lor cursă împreună, intr-o filmare cu camera de bord, în regia lui Matt Baron, care arată reacțiile lor la abilitățile de pilot ale celuilalt.

Oferta TOMMY HILFIGER Menswear primăvară 2018 celebreaza iubirea lui Tommy Hilfiger pentru sporturile cu motor, unde viteza și actualitatea se combină cu elemente de nostalgie vintage. Colecția, care a avut premiera la TOMMYNOW “DRIVE” în timpul Săptămânii Modei de la Milano pe 25 februarie, aduce în atenție echipa de curse Formula 1, cu ținute de lucru din moștenirea brandului și cu un accent puternic pe denim. Stilul relaxat se naște din forme iconice, culori îndrăznețe și imprimeuri cu dungile specifice curselor de mașini. Privind înapoi la cultura tradițională auto americană, îmbrăcămintea este reinventată pentru o colecție care satisface nevoile stilului de viață în ritm alert de astăzi.

Moștenirea de brand TOMMY HILFIGER este strâns legată de figuri emblematice din cultura pop și sport. În anii ’90 Hilfiger a făcut pionierat îmbinând moda și celebritatea, fiind unul dintre primii designeri care au îmbrăcat tineri artiști precum Aaliyah, Mark Ronson și Usher; și a prezentat muzicieni precum David Bowie și Beyoncé în campaniile sale publicitare. În ultimii ani, Tommy Hilfiger a stabilit parteneriate inspirate cu campionul internațional de tenis Rafael Nadal, supermodelul internațional Gigi Hadid și premiatul duo muzician/producător The Chainsmokers, reflectând angajamentul brandului de a se extinde și a se conecta cu noua generație de consumatori. Tommy Hilfiger are de asemenea un istoric cu Formula 1, anunțând cel mai recent parteneriat strategic pe mai mulți ani, în calitate de Partener oficial pentru îmbrăcăminte cu cvadruplul Campion Mondial Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Brandul a sponsorizat anterior echipa Lotus Formula 1 din 1991 până în 1994 și a fost primul brand non-auto care a sponsorizat echipa de Formula 1 Ferrari, incluzând uniformele create de designer însuși, în 1998.

# # #

DESPRE SARKK

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Republica Moldova şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Tommy Jeans constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.

Comentati?

Your email address will not be published.