Soldatul Mercedes-AMG GT S pleacă la război în camuflaj milităresc

,
2.64K 0

Punem pariu că nu v-ați așteptat niciodată la așa ceva! Surprinzător, soldatul Mercedes-AMG GT S îmbrăcat în camuflaj milităresc pleacă la război. La războiul super mașinilor.

Încă din momentul în care am văzut acest bolid pentru prima oară, la Salonul Auto de la Paris din septembrie 2014, ne-am gândit la el ca la o mașină de curse. Nicio clipă nu ne-a trecut prin cap că de fapt, ar putea fi… un soldat!

Mercedes-AMG GT camuflaj milităresc

Iar deghizarea nu pare deloc utilă, pentru că această brută camuflată a fost zărită la Zurich, un oraș destul de pașnic.

Dar nu vă panicați în privința bolidului. Ceea ce vedeți nu este ireversibil. Este doar un wrap, care poate fi dat jos cu ușurință. Însă nu putem spune acelaș lucru despre grila de tip diamant și despre logo-ul cu stea în trei colțuri care au devenit acum negre. Jante negre și un kit aerodinamic completează înfățișarea acestui luptător amator, vitezoman de profesie.

Nu există informații în privința puterii, așa că dacă nu s-au operat modificări sub capotă, acest vitezoman este propulsat de deja celebrul motor V8 biturbo de 4,0 litri, care dezvoltă 510 CP și care sprintează de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde, în drumul spre viteza maximă de 310 km/h. Sunt, într-adevăr, cifre demne de un erou de război în bătălia super mașinilor, nu-i așa?

Comentati?

Your email address will not be published.