Smart fordogs: o surpriză pentru cel mai bun prieten al omului

,
1.76K 0

Să-i acordăm celui mai bun prieten al omului atenția cuvenită. Așa că smart se gândește și la confortul căteilor noștri. Știți voi, indivizii aceia mici (sau mari, scuze, Beeethoven!) și blănoși care latră mult, dorm mult, rod tot ce le iese în cale și lasă mult păr. Tipii aceia cu patru picioare pe care îi plimbăm prin oraș de parcă ne-ar fi angajat ca șoferi.

9,5 milioane din 80 de milioane de nemți au un câine. Sau doi. Sau trei. Sau cine le mai ține socoteala? În România, o astfel de statistică ar fi imposibil de realizat. Dar, oricare ar fi numărul cățeilor, smart le întinde o mână sau o lăbuță de ajutor acelora cu picioare scurte, trecuți de prima tinerețe sau doar un pic leneși, pentru a urca mai ușor pe bancheta din spate. Smart oferă pernele reversibile “readyspace”, care coboară înălțimea din dreptul portierei cu 12 centimetri. Cățelul tău Yorkshire Terrier va da din coadă fericit când va auzi vestea și când o va adulmeca. Iar aerisirea standard îl va ajuta pe cățel să-și țină gura închisă. Nu ne referim la lătrat, nu?

smart fordogs 2

Accesul în mașină este dificil pentru Saint Bernard-ul tău? După cum știți, portierele smart-ului forfour, care devine acum smart fordogs, se deschid aproape la 90°. Așa că prietenul tău supraponderal va aprecia acest lucru.

Poate credeți că centurile de siguranță sunt doar pentru oameni. Greșit! Și câinele dumneavoastră trebuie să poarte centură atunci când mașina se află în mâncare. Este mai bine atât pentru el, cât și pentru dumneavoastră, care vă aflați la volan. Cu adaptorul potrivit, modelele standard de transportoare pot fi conectate la sistemul de prindere a centurii. Pentru a te asigura că pudelul tău nu țopăie vesel către pedala ta de accelerație, un transportor care se potrivește perfect dimensiunilor banchetei din spate a smart-ului forfour și elemente care facilitează accesul animăluțului tău în mașină sunt cele mai bune soluții de transport.

smart fordogs 3

Când ne gândim la smart, primul lucru care ne vine în gând este eficientizarea spațiului. Dacă are loc, se parchează, nu-i așa? Și țineți minte, bancheta din spate se rabatează pentru a oferi un spațiu de încărcare de cel puțin 1285 x 996 mm cu un volum de până la 975 de litri. Așa că dacă patru oameni cu bagaje cu tot încap în smart-ul forfour, câți câini ar intra?

Comentati?

Your email address will not be published.