Smart Brabus Edition #2 Cabrio și Forfour Crosstown vin la Geneva

,
4.62K 0

Smart Brabus are două noutăți pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva: Brabus Edition # 2 Cabrio cu interior roșu și acoperiș asortat, plus Forfour Crosstown cu o nouă înfățișare.

Fortwo Cabrio Brabus Edition # 2 este limitat la doar 100 de bucăți și costă 26.750 de euro. Decapotabila argintie de oraș primește un interior roșu aprins și un acoperiș roșu. Faptul că este o ediție Brabus și nu un vehicul Brabus complet este evident având în vedere prezența unui automobil cu 90 CP în locul celui cu motor turbo cu trei cilindri, de 109 CP.

Smart-ul special rulează pe jante Brabus de 16 inchi și se află cu trei milimetri mai aproape de sol. Transmisia cu dublu ambreiaj poate fi controlată manual de către șofer prin intermediul padelelor aflate pe volanul îmbrăcat în piele roșie.

smart-brabus-1

Edition # 2 are lumini de zi LED, senzori de lumină și de ploaie, navigație, climă automată, dar și scaune și oglinzi încălzite. Rezervorul are o capacitate de 35 de litri. Ediția limitată Brabus-Smart va fi comercializată începând cu 7 martie și va ajunge în showroom-uri în această primăvară.

Cel de-al doilea model smart special are la bază versiunea Forfour cu 90 CP și cu o cutie manuală cu cinci trepte. Vedem bare și praguri mai robuste, arcade din plastic ale roților și o gardă la sol care se reduce cu un singur milimetru. Acest aspect se explică prin prezența pachetului sport. Smart Crosstown poartă logo-ul ‘Edition’, care sugerează faptul că este vorba despre un model ediție limitată. Nu se știe deocamdată câte unități vor fi disponibile.

Mașina cu cinci uși și pachet Urban-Style este disponibilă în mai multe culori. Jantele de 16 inchi sunt negre. Geamurile din spate și luneta sunt fumurii. Radioul și clima automată sunt dotări standard, la fel ca și pedalele din oțel inoxidabil și volanul îmbrăcat în piele. Crosstown poate fi comandat începând din luna iulie și va ajunge în showroom-uri în toamnă.

smart-brabus-5

 

Comentati?

Your email address will not be published.