Și-a găsit Mercedes-ul furat cu ajutorul unei aplicații

,
1.75K 0

A rămas fără Mercedes și a devenit detectiv particular peste noapte. Proprietarul unui Mercedes și-a găsit mașina furată și i-a condus pe polițiști către suspecți. Hoții schimbaseră deja plăcuțele de înmatriculare și începuseră să dezasambleze mașina.

Lui Hassan Liaquat i-a stat inima când a ieșit din casă și nu și-a văzut noul Mercedes-Benz C250* parcat în față. Plătise 46.000 de euro pe el și acum mașina dispăruse.

A sunat imediat la poliție pentru a raporta furtul și a pus anunțuri pe rețelele de socializare. Dealer-ul i-a oferit o aplicație prin care să încerce să afle poziția mașinii. Cee ace a și făcut. Aplicația i-a arătat exact locația, iar Liaquat a plecat în căutarea mașinii.

“Când am ajuns, poarta curții în care era mașina era încuiată. Dar aveam o cheie de rezervă și am auzit mașina cum se închide și se deschide dincolo de poartă, atunci când am apăsat pe telecomandă”, își amintește acesta.

A sunat din nou la poliție și i-a chemat pe oamenii legii să vină să-I recupereze Mercedes-ul. Nici nu i-a venit să creadă atunci când l-a văzut dincolo de ușile deschise cu forța de către autorități. Hoții scoseseră deja bancheta din spate și schimbaseră plăcuțele de înmatriculare.

“Eram disperat să o recuperez. Am dat 46.000 de euro pe ea anul trecut când am cumpărat-o. Este lumina ochilor mei”, spune Hassan Liaquat, fericit că și-a recuperat limuzina.

Hoții furaseră cheile de la mașină din sufragerie. Erau atârnate deasupra șemineului, alături de cheile altor trei automobile, dar numai Mercedes-ul li s-a părut interesant. Victima furtului a schimbat deja yalele ușilor.

 

*Imagine de arhivă.

Comentati?

Your email address will not be published.