Santoni for AMG (Santoni pentru AMG)

Accesorii AMG
,
1.6K 0

Când precizia germană și stilul italian lucrează mână-n mână, așa ceva iese la iveală: accesorii de ultimă generație din piele și o experiență de condus… zgomotoasă. Cele mai recente produse trimise pe piață de AMG și Santoni, poartă eticheta „Santoni for AMG” (Santoni pentru AMG) ca să facă cinste modelului G 63.

 

Ai nevoie de încălțăminte impecabilă ca să calci accelarația până la fund într-un AMG. Și “Santoni for AMG” vine cu o soluție. Ghetele G 63 sunt disponibile cu logo-ul „Santoni for AMG”. Ghetele sunt făcute din piele de vițel, vopsite manual în straturi multiple și finisate în negru. Partea de sus și talpa sunt compacte și flexibile pentru a face condusul nu o povară, ci o plăcere.

Gl Guy Ties Boots

Și odată ce șoferul a coborât din mașină, poate păși cu încredere spre vârful muntelui. Sau poate doar pentru o zi la birou. Ghetele până la gleznă s-ar potrivi perfect cu un rucsac, disponibil în două variante: piele de vițel sau piele de căprioară. Doar ceva în care să pui câteva lucruri pentru un picnic sau poate ceva acte pentru o zi plină la serviciu. Buzunarul față și cureaua pentru umăr detașabilă și reglabilă oferă flexibilitatea dorită.

Santoni for AMG

Un rucsac care să se asorteze cu ghetele

Colecția Santoni for AMG oferă varianta unui portofel în rucsac, valabil în piele neagră de vițel sau piele gri de căprioară, dar și o curea care să se asorteze. Toate articolele poartă logo-ul “G 63”.

 

Povestea a început într-un garaj

 

Dar ce departe au ajuns după ce au început într-un garaj! Povestea celor de la AMG și a celor de la Santoni au începuturi aproape identice.

Compania italiană, fondată în 1975, combină cu succes stilul convențional cu cel modern. Condusă de Giuseppe Santoni, compania a urcat încet, dar sigur, în topul mărcilor care oferă produse din piele.

Cam cu 8 ani mai în vârstă ca italienii, AMG este ca Benjamin Button. Întinerește în loc să îmbătrânească. Așa au reușit să-și construiască un portofoliu consisten, plin de sedan-uri sportive, de SUV-uri, coupe-uri, decapotabile și vehicule personalizate pentru amatorii pretențioși de motoare puternice.

Chiar dacă au doar locul nașterii în comun, un garaj, în 2010, AMG și Santoni și-au dat mâna ca să lanseze colecția de încălțăminte SLS AMG, care a fost autorizată și de FIA. Apoi, în 2013, Santoni a lansat colecția premium A 45 AMG de încălțăminte pentru timpul liber. Încălțămintea purta, de asemenea, cuvintele care rimează: “Santoni for AMG”.

Citiți aici despre haine și accesorii Mercedes personalizate!

Lucrată exclusive manual, încălțămintea Santoni se laudă cu o tehnică de producție special și cu creații de înaltă calitate. Cam aceeași este și filosofia AMG. Ceea ce iese din această colaborare este disponibil în magazinele Santoni și pe mini-site-ul colecției www.santoniforamg.com.

GL Guy Driver and Girl

Comentati?

Your email address will not be published.