Noul Mercedes-AMG GT C Roadster e aici – prima imagine oficială

,
1.31K 0

Mercedes completează gama AMG GT cu o versiune roadster. Mercedes-AMG GT C Roadster își dezvăluie silueta senzuală în avanpremiera Salonului auto de la Paris (1 – 16 octombrie).

Începînd cu 2017, supercarul Mercedes-AMG GT va fi disponibil și în format decapotabil. Roadster-ul a fost deja suprins sub formă de prototip, iar acum se prezintă într-un clip teaser oficial. Acesta ilustrează roadster-ul cu acoperișul pliat. Ca și Mercedes SLS Roadster, modelul AMG GT este dotat cu acoperiș textil, comandat electric.

Sub caroserie, Mercedes-AMG GT Roadster rămâne, în mare parte, identic cu fratele coupe. Modificările tehnice operate asupra modelului decapotabil se concentrează pe rigidizarea caroseriei, dar și pe elementele de siguranță, cum ar fi barele stabilizatoare și cadrul ranforsat al parbrizului.

Versiunea decapotabilă este propulsată de același motor V8 biturbo de 4,0 litri. În orice caz, AMG GT Roadster C ar putea primi mai multă putere față de Mercedes-AMG GT S (510 CP) pentru a contracara surplusul de greutate adus de caroseria ranforsată suplimentar. Puterea maximă se va situa undeva între cei 585 CP de la AMG GT R și cei 510 CP de la AMG GT S.

Comentati?

Your email address will not be published.