Sala tronului – REDLINE Engineering transformă complet V-Class și Sprinter

,
2.13K 0

Aceia care le-au lucrat, le-au numit “birouri mobile”. Dar noi îndrăznim să numim simplu un astfel de vehicul, “sala tronurlui”. Compania de tuning REDLINE Engineering și-au pus în practică propria viziune asupra a două modele de la Mercedes-Benz: V-Class și Sprinter.

Cu un motor diesel puternic care consolidează încrederea șoferului și a pasagerilor la drum lung, cea mai recentă versiune Mercedes-Benz V-Class s-a dovedit a fi un veritabil teren de joacă pentru companiile de tuning. Dotat cu o suspensie pneumatică, V-Class poate oferi confort pentru patru pasageri, care au posibilitatea să comunice liber, să lucreze și să se relaxeze.

Iar conceptul de relaxare este dus acum la nivelul următor de către REDLINE Engineering. Aceștia au configurat un lounge spațios pentru două persoane, separat de șofer printr-un perete izolat fonic. Acesta este realizat dintr-un geam care își modifcă transparența, asigurînd, în același timp, intimitatea necesară.

Pasagerii pot urmări filme și show-uri TV pe televizorul cu o diagonală de 40 de inchi, care ocupă o suprafață generoasă a peretului despărțitor.

Mercedes-V-Class-25-VIP-REDLINE Engineering

Pentru cei dependenți de muncă, televizorul oferă posibilitatea conectării la laptop. Televizorul Apple este, de asemenea, conectat la un modul 3G/4G, primind semnal de la 4 operatori mobili și oferind acces la internet la viteze de peste 300 Mb/s.

Scaunele confortabile care echipează V-ul au fost înlocuite de o canapea care încorporează spații de depozitare, dar și funcții de masaj, încălzire și ventilație.

Podeaua este finisată în lemn de tec autentic.

Mercedes-Benz Sprinter

În privința Sprinter-ului, REDLINE Engineering a avut la dispoziție un vehicul delegat, de cele mai multe ori, să ducă la bun sfârșit misiuni specifice unor camioane sau autobuze.

Ca și în cazul Clasei V, spațiul rezervat șoferului a fost despărțit de cel dedicat pasagerilor. Peretele despărțitor joacă și rolul de suport pentru un televizor cu diagonală de 32 de inchi.

O canapea și două fotolii, toate reglabile și dotate cu funcții de masaj și ventilație, completează decorul de la interiorul Sprinter-ului. Pasagerii beneficiază și de confortul oferit de suspensia pneumatică instalată pe puntea din spate a vehiculului.

Mercedes-Sprinter-2-10-1200

Pielea naturală Hans Reinke, Alcantara și lemnul sunt materialele care îmbracă Sprinter-ul și Clasa V de la REDLINE Engineering. Ambele au fost izolate pentru a asigura nivelul redus de zgomot oferit doar de limuzina S-Class.

Comentati?

Your email address will not be published.