Săgeata Argintie a Mărilor – Yacht-ul Mercedes-Benz de 960 CP

,
1.83K 0

Acesta este un ONN. Obiect navigator neidentificat. Paparazzi l-au surprins deja navigînd pe Riviera Franceză, înainte ca Mercedes-Benz să dezvăluie secretul: acesta este Arrow460-Granturismo, yacht-ul de 960 CP aflat la prima ieșire pe mare.

Conceput de Mercedes-Benz Style, Arrow460-Grandturismo a pornit în prima sa călătorie pe Mediterana din largul Coastei de Azur, chiar în afara golfului Nisei.

Turiștii și-au scos deja binoclurile, iar paparazzi și-au montat obiectivele pentru a fotografia yacht-ul care plutește pe Mediterană. Dacă aveți impresia că silueta vă este oarecum familiară, să știți că aveți dreptate.

Silver Arrow of the SeasProfilul alungit scoate în evidență puritatea senzuală a design-ului, într-o manieră dinamică și sofisticată. Cu puntea sa lungă, cu linia cursivă și ușor coborâtă spre spate, yacht-ul de 14 metri lungime vine cu imaginea clasică a unui automobil. Luminozitatea geamurilor poate fi controlată electronic, în același mod în care funcționează tehnologia Mercedes-Benz Magic Sky.

Evidențiind limbajul de desing Mercedes-Benz, yacht-ul de 960 CP Silver Arrow of the Seas arată că o limuzină de lux și aduce pe mare tehnologia inovatoare de pe uscat.

Acesta poate primi până la 10 persoane, oferind confortul de acasă, cu paturi extensiibile, o baie, un dressing și chiar o “pivniță” de vinuri.

Geamurile mari sunt retractabile, iar parbrizul poate fi ridicat, oferind plăcerea de a naviga în aer liber, exact așa cum decapotabilele de la Mercedes oferă plăcerea rulării în aer liber.

(Sursă foto: Daily Mail)

Yacht-ul costă aproximativ 1,5 milioane de euro. Doar 10 astfel de ambarcațiuni Edition 1 vor fi construite, iar strategia de vânzări nu va permite vânzarea a două sau mai multe yacht-uri pentru cumpărători din aceeași țară. Lista de rezervări a fost deja deschisă pe principiul “primul venit, primul servit”.

Comentati?

Your email address will not be published.