Safari de lux: Noul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet se aventurează în junglă

,
1.63K 0

Pe uscat sau pe apă, noul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet se descurcă în orice condiții! Și avem imaginile care o dovedesc! Primul trailer care aduce în prim plan exoticul cabriolet prezintă SUV-ul de lux cu punți portale ieșind din apă ca o veritabilă amfibie.

Deși prețul noului Mercedes-Maybach G 650 Landaulet nu a fost încă anunțat, cu siguranță acesta se va dovedi a fi cel mai scump vehicul de off-road din lume, care îi va eclipsa pe pretențioșii săi rivali ca Maserati Levante și viitorul Rolls-Royce Project Cullinan, niciunul dintre producători neavând însă curajul să reteze acoperișul. “Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este cel mai exclusiv vehicul decapotabil”, se laudă cei care l-au creat. Și cel puțin până la ora actuală, au tot dreptul să facă asta.

Mercedes-Maybach-G650-Landaulet-118-1-876x535

Cu un motor V12 de-a dreptul brutal și cu un interior scandalos de luxos, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet își răsfață pasagerii cu dotările sale somptuoase. Și da, este cel mai bine să fii pasager în asemenea mașină și să te așezi pe locurile individuale din spate, pentru că acestea vin cu funcții de masaj cu pietre calde, iar fiecare ocupant VIP are în fața sa câte un display. Cei din spate stau la distanță de șofer, fiind despărțiți de acesta print-un perete care își poate modifică opacitatea.

De ce ar cumpăra cineva așa ceva? Întrebarea ar trebui să fie pusă altfel: de ce nu? Având ca țintă amatorii de lux cu gusturi extravagante din Orientul Mijlociu sau din Africa de Sud, Mercedes-Maybach G 650 Laundalet pare mijlocul de transport perfect pentru un safari. Echipa Mercedes s-a aventurat deja într-o asemenea călătorie, cu cea mai recentă creație opulentă a companiei. Noul G decapotabil a înfruntat noroaiele și a înaintat curajos prin sălbăticie, fără niciun suspin și fără nicio ezitare.

Sursă foto: Car and Driver.

Comentati?

Your email address will not be published.