Să ne întrecem! Mercedes-AMG GT S participă la Cursa Campionilor

Mercedes-AMG GT S
,
1.44K 0

Pe locuri, fiți gata, start! Pentru prima oară în istoria sa de 25 de ani, Cursa Campionilor primește cu brațele deschise vehicule Mercedes-AMG! Totul se va întâmpla la Londra, weekend-ul următor. Sunteți gata să porniți în cursă?

Staruri de legendă din lumea sporturilor cu motor vor urca la volanul mașinilor Mercedes-AMG GT S, care vor participa la cursele de sâmbătă și duminică. Fostul campion mondial și ambasador Mercedes-AMG David Coulthard, dar și prințul din DTM, Pascal Wehrlein, se vor întrece în acest weekend la Londra.

Cursa campionilor

Cursa Campionilor este un eveniment care are loc la sfârșitul fiecărui sezon, de 25 de ani. Competiția amicală aduce la start câștigătorii tuturor campionatelor din sporturile cu motor, aceștia dîndu-și întâlnire exact acolo unde se simt ca peștele în apă: pe circuit. La finalul tuturor competițiilor, un concurent (sau o concurentă) va fi desemnat(ă) campionul (campioana) campionilor.

Haideți să ținem pumnii strânși pentru mașinile Mercedes-AMG GT S cu 510 CP, propulsate de deja celebrul motor V8 biturbo de 4,0 litri, care funcționează în tandem cu transmisia cu dublu ambreiaj cu 7 trepte. Piloții se vor duela la volanul unor vehicule identice pe noul circuit ciclist olimpic, care le oferă spectatorilor vizibilitate maximă.

Cursa campionilor

Cine cu cine se întrece?

– Jenson Button și Felipe Massa vor fi bară la bară în cursa de duminică.

– cvadruplul campion mondial din Formula 1 Sebastian Vettel și campionul la raliuri Petter Solberg se vor afla și ei față-n față.

– piloții din Formula 1 Daniel Ricciardo și Nico Hülkenberg se vor întrece pentru primul loc.

– un duel 100% scoțian în cursa care îi aliniază la start pe David Coulthard și Susie Wolff.

Comentati?

Your email address will not be published.