Să înceapă jocurile! Mercedes-AMG GT este disponibil în CSR Racing 2

,
1.54K 0

Mercedes-AMG GT este cea mai recentă mașină care a pătruns în lumea CSR Racing 2. Cel mai nou bolid din cadrul jocului își face apariția în toată splendoarea, însoțit de sunetul original al sistemului de evacuare. Începînd cu 29 iunie, CSR Racing este disponibil pe iOS.

Popularitatea jocului CSR Racing a escaladat de-a lungul anilor. Cu peste 100 de milioane de descărcări din momentul lansării și realizînd încasări de 12 milioane de dolari în prima lună de la debut, jocul aduce drag racing-ul în palmele utilizatorilor. Jocul a debutat ca o aplicație pentru iPhone în iunie 2012, cu posibilitatea de a fi jucat și pe Mac. Începînd cu aprilie 2013, CSR Racing a devenit disponibil și pe terminalele Android. Pe lângă GT-ul roșu, gamerii au la dispoziție și un Mercedes C63 AMG.

Mereu mai rapid și mai puternic, CSR Racing implică îndemânare și reflexe excepționale, puterea mașinii nefiind de ajuns. Aplicația oferă 85 de vehicule cu licență și posibilitatea de a juca pe modul “multiplayer” sau chiar în turnee internaționale. Aplicația poate fi descărcată gratuit.

 

Comentati?

Your email address will not be published.