Roșu ca focul – Mercedes-AMG GT S de la Prior Design

,
1.54K 0

La doi ani după ce a venit pe lume, Mercedes-AMG GT S încă atrage atenția așa cum un magnet atrage metalul. Are motorul potrivit, dar și înfățișarea perfectă pentru a cuceri inimile experților în tuning. Tocmai pentru că s-au lăsat seduși de GT S-ul construit la Affalterbach, cei de la Prior Design mai trimis pe piață o versiune a bolidului. Una roșie ca focul.

Compania germană de tuning tocmai a făcut publice fotografiile cu noua creație. Prior Design pune la bătaie o imagine ultra sportivă a GT-ului, îmbrăcat într-un wide body kit, care îi asigură o atitudine mai puternică și mai agresivă. Reprezentanții companiei susțin că amestecul inteligent de materiale ușoare îi conferă mașinii un plus de flexbilitate și stabilitate, dar și o procedură ușoară și necostisitoare de vopsire.

Declaration We hereby declare, under own responsibility that the products delivered as object of contracts, also used as similar experience within the public procurement procedure no...... are compliant with the vehicles specified in the CPV code no….., armored vehicles. Thank-you.

Modificările vizuale au avut ca țintă montarea unei noi capote, care integrează patru prize de aer, un splitter proeminent în față, prize de aer masive pe lateral, arcade evazate ale roților, praguri laterale, iar pe spate a primit un spoiler tip ducktail și un difuzor de vânt. Toate componentele sunt realizate dintr-un amestec de fibră de sticlă și duraflex.

Mercedes-AMG GT S Prior Design (3)

Cât depre roțile “glonțului” propulsat de motorul V8 de 4,0 litri, care aleargă de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde, acestea beneficiază de jante PD3Forged Superlight, cu un design de ultimă oră și finisaj auriu. Viteza maximă a mașinii rămâne la 310 km/h.

Experții de la Prior Design pot pune la dispoziția celor interesați și un interior personalizat, iar la cerere, pot oferi și un sistem de evacuare special.

Comentati?

Your email address will not be published.