Regele deșertului – Mercedes-Benz G-Class tunat de Mansory

,
1.53K 0

De parcă Mercedes-Benz G-Class nu ar fi atras deja suficientă atenție, Mansory i-a aplicat un body kit denumit G-Wide, disponibil pentru modelele G 63, G 65, G 350 și G 500.

De parcă SUV-ul ar putea trece neosbervat, G-Wide include bare față și spate noi, dar și aripi evazate, care îi adaugă 40 mm în lățime. Prețul pentru toate aceste completări vizuale ajunge la 18.900 de euro. În cazul în care clientul vrea fibră de carbon și pe capotă, pe acoperiș, pe mânerele portierelor, pe carcasele oglinzilor și pe montanții față, prețul urcă și mai mult.

De parcă G-Class ar putea vreodată să se strecoare discret prin trafic, vine acum cu jante din aliaj Monoblock de 21, 22 sau 23 de inchi.

Mercedes-Benz G-Class Mansory (1)

Și de parcă nu ar fi fost deja opulent, interiorul poate fi supus unei proceduri de personalizare, pentru că Mansory se laudă cu o tapițerie din “alcantara de înaltă calitate și, evident, detalii din fibră de carbon”, compania putând să reconfigureze cam orice element de la interiorul mașinii.

Și de parcă mașina nu ar fi fost deja suficient de puternică, SUV-ul propulsat de motorul V8 de 5,5 litri poate primi o forță suplimentară. Mansory poate da 850 CP și un cuplu de 1.150 Nm în loc de 563 CP și 760 Nm ai versiunii standard.

Comentati?

Your email address will not be published.