Producția motorului AMG V12 se transferă la Mannheim

,
1.3K 0

Producția motorului AMG V12 va fi transferată la uzina Mercedes din orașul german Mannheim. Se pare că cererea mare pentru vehiculele AMG impune luarea acestor măsuri.

Decizia este rezultatul cifrei de vânzări de mașini AMG, care se află pe o pantă ascendentă. În uzina de tradiție AMG de la Affalterbach, capacitatea de producție a motoarelor a ajuns la nivel maxim, chiar și după ce a fost sporită.

Așadar, începînd cu februarie 2016, producția de motoare V12 se va transfera la uzina Daimler de la Mannheim. Ca o consecință imediată, capacitatea de producție pentru gama actuală de motoare V8 va fi, de asemenea, extinsă.

V12 2

Chiar și după mutarea la Mannheim, AMG își va păstra celebrul principiu “un om, un motor”, care impune ca un singur inginer să fie responsabil pentru asamblarea întregii unități. Semnătura de pe capac indică numele celui care a ajutat motorul V12 ca să vadă lumina zilei.

Complexul de la Mannheim a fost renovat pe 12 octombrie 1908, acesta fiind activ încă de acum mai bine de 100 de ani. Cu 70 de ani în urmă, Mannheim a fost prima uzină a grupului Daimler-Benz AG care a fost eliberată, de fapt, ocupată de către Aliați, la sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial.

Comentati?

Your email address will not be published.