Primul trailer cu Mercedes-Benz C-Class Coupe

,
1.79K 0

Iată primul trailer cu nou-nouțul Mercedes-Benz C-Class Coupe, mașina pe care marea companie cu sediul la Stuttgart o denumește “atletică, sportivă și senzuală”. Și nu avem de gând să-i contrazicem.

Nou-născutul din familia C-Class vine cu un design sensual și agil, ducînd dinamica la nivelul următor, lăudîndu-se cu cel mai bun coeficient aerodinamic din clasa sa (0,26).

Unghiuri frumoase ale unei caroseri argintii sub lumina difuză a apusului alcătuiesc forma unui C 300, prezentat la începutul primului trailer cu noul model de la Mercedes, care stă nemișcat în mijlocul unui drum care pare să ducă nicăieri. Dar pe măsură ce muzica se intensifică, mașina începe să gonească de-a lungul drumului pustiu. Călătoria sa solitară este întreruptă de un C 250 d 4Matic care vine și el, tot de nicăieri, iar acum, cei doi bolizi aleargă împreună, bară la bară, într-o cursă care parcă ar avea nevoie de un photo-finish pentru a alege câștigătorul. Cine trece primul linia de sosire? Decideți dumneavoastră!

Dar C-Class Coupe mai are drum lung până va ajunge în showroom-uri în luna decembrie, la trei luni de la prezentarea sa oficială, care va avea loc la Frankfurt în septembrie.

“Noul nostru C-Class Coupé continuă filosofia coupe-urilor noastre captivante. Combină un design care îți dă fiori cu un caracter sportiv agil și cu luxul modern. Așadar, C-Class Coupé reprezintă o pledoarie în sine pentru bucuria de a conduce”, spune Prof. Dr. Thomas Weber, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler AG și responsabil cu Dezvoltarea și Cercetarea Autoturismelor Mercedes-Benz.

 

Comentati?

Your email address will not be published.