Premii Oscar și o marmotă la Marele Premiu al Canadei

,
1.51K 0

A fost un weekend palpitant la Montreal, acolo unde a avut loc Marele Premiu al Canadei. Actorii premiați cu Oscar Al Pacino și Michael Douglas au urmărit live cursa câștigată de pilotul de la Mercedes-AMG Petronas, Lewis Hamilton. Dar și o micuță marmotă a văzut competiția live.

Spectatorii se agită mereu să obțină cele mai bune locuri la competițiile sportive. Ei bine, o micuță rozătoare a găsit, cu siguranță, locul cu cea mai bună vizibilitate la Marele Premiu al Canadei. Un loc chiar pe circuit! Mrmota a urmărit cu atenție monoposturile care se îndreptau spre ea și s-a dat la o parte din calea lui Felipe Massa și a celor două mașini care îl urmăreau, chiar în ultimul moment. Și a făcut-o cu viteza unui pilot de curse!

Massa a avut timp să reacționeze, dar, pentru câteva clipe, s-a temut că piloții din urma sa nu vor vedea animalul la timp și îl vor călca.

“A fost mai periculos pentru animal decât pentru mine”, spune brazilianul. “Dar dacă am fi lovit-o, nu ar fi fost bine nici pentru monopost.”

Ei bine, din fericire, curajosul spectator rozător a ajuns cu bine într-un loc sigur, dincolo de zidul de protecție și nu a fost lovit cu 200 km/h. Acum ce casa de bilete poate oferi locuri cu o vizibilitate mai bună? Nici chiar din sectorul VIP nu vezi mai bine!

Marmota Canada

Și pentru că tot vorbim despre sector VIP, actorul premiat cu Oscar pentru rolul din “Parfum de femeie”, Al Pacino, a urmărit live cursa. Acesta s-a aflat la Montreal pentru a primi cheia orașului chiar de la primar. Și primarul a fost cel care l-a dus la cursă.

Al Pacino Marmota Canada

A fost o densitate mare de premii Oscar la Marele Premiu al Canadei în weekend-ul trecut. Și vedeta din “Wall Street”, Michael Douglas, a fost acolo. Iar campionul mondial nu ar fi ratat pentru nimic în lume ocazia de a se fotografia cu actorul american.

Michael Douglas marmota

Comentati?

Your email address will not be published.