Pregătiți-vă! Mercedes-Maybach 6 Cabrio va fi prezentat la Pebble Beach

,
1.3K 0

Mercedes-Benz își ia fanii prin surprindere și pregătește un concept ieșit din comun. Compania premium de la Stuttgart tocmai a făcut public un video în care apare cea mai nouă creație a sa. Mercedes-Maybach 6 Cabrio va fi prezentat la Concursul Eleganței de la Pebble Beach, la exact un an după versiunea coupe.

La un an după ce compania cu stea în trei colțuri a prezentat Conceptul Vision Maybach 6, cel mai lung coupe din lume, a sosit momentul unei versiuni cabrio. Clipul arată mașina vopsită într-o nuanță albastră și preluând elemente de design de la modelul de anul trecut. O capotă interminabilă, pasaje proeminente ale roților, un interior futurist și ultra-luxos, care seamănă cu cel al coupe-ului, sunt doar câteva dintre detaliile care fac ca acest coupe, într-o versiune de serie, să rivalizeze cu Rolls-Royce Dawn.

Fiind atât de aproapiat stilistic de coupe, nu ar trebui să ne mire prezența aceluiași grup propulsor sub capotă, alcătuit din motoare electrice sincron și de o baterie de 80 kW, care transmite 750 de cai putere către toate cele patru roți. Este suficient pentru ca automobilul și cei 6 metri de lux ai săi să alerge de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4 secunde.

Concursul Eleganței de la Pebble Beach începe pe 17 august. Ediția de anul acesta se anunță una plină de evenimente, pentru că în același loc și în aceeași perioadă, rivalul BMW plănuiește să prezinte conceptul Z4. Așa că fiți pregătiți!

 

Comentati?

Your email address will not be published.