Porsche 911 Turbo Facelift spionat nedeghizat. Noul interior dezvăluit

,
1.72K 0

Porsche 911 Turbo Facelift 2015 a fost surprins de fotografii noștri spion. Vârful de gamă Turbo primește un design exterior subtil restilizat și un interior renovat.

În materie de design, avem parte doar de o restilizare minoră, grosul modificărilor vizând îmbunătățirea eficienței aerodinamice. Fanii adevăraţi vor observa cu siguranţă grila și bara față reconfigurate sau farurile cu tehnologie full LED. Porsche 911 Turbo prezintă, de asemenea, prize de aer mai mari de aerisire pe capota motorului și stopuri sensibil mai subţiri.

Spy-Photo

Interiorul aduce noutăţi mult mai evidente, graţie unei noi comenzi de centrală cu touchscreen. De fapt, o versiune modernizată a actualului sistem Porsche Communication Management (PCM), aceasta ar trebui să ofere pe o grafică mai bună și o conectivitate superioară. Volanul cu iz de 918 Spyder este, de asemenea, nou.

Rămâne, însă, neclar dacă Porsche va modifica motorul biturbo boxer de 3.8 litri, cu șase cilindri. Puterea ar putea depăşi actualele valori, deşi schimbările principale vor fi concentrate pe îmbunătățirea cifrelor de randament și consum.

Spy-Photo

Clipiți și îl veți rata. Așa am putea caracteriza faceliftul aplicat vârfului de gamă de la Porsche. Întreaga gamă 911 revizuită va fi pusă în vânzare la finele acestui an.

Comentati?

Your email address will not be published.