Pole2Pole: O expediție în jurul lumii la bordul unui G-Class

,
1.29K 0

Curajosul aventurier și atlet de sporturi extreme Mike Horn și-a început călătoria în jurul lumii. A plecat în expediția Pole2Pole pe 8 mai din Monaco și va reveni după ce își va fi terminat itinerariul. Horn va călători la bordul ambarcațiunii sale PANAGAEA pe mări și oceane și va folosi un Mercedes-Benz G-Class pentru călătoriile sale terestre. Schiurile și un caiac fac parte, de asemenea, din echipmentul său.

De pe Coasta de Azur, ambasadorul Mercedes-Benz Mike Horn a pornit spre Namibia, la bordul vasului său. În faza următoare, Mercedes-ul îl va purta prin cel mai vechi deșert al lumii, pe coasta Namibiei. Botswana cu a sa deltă, dar și Cape Town, fac parte din itinerariu.

Pole2Pole

Planul său este să parcurgă distanța de la un pol la altul. Expediția sa îl va purta din Europa spre Africa, apoi spre Antarctica, Oceania, Asia, America de Nord și înapoi în Europa.

Cei interesați de aventura sa îi pot urmări expediția pas cu pas, pe site-ul www.mikehorn.com sau îl pot căuta pe rețelele de socializare folosind hashtag-ul #Pole2Pole.

Pole2Pole

“Sunt fericit că această expediție începe, în sfârșit, și că mă așteaptă numeroase experiențe noi “, spune sportivul născut în Africa de Sud, după multe luni de antrenament, pregătiri și testări de echipament în Canada, în condiții de iarnă.

Comentati?

Your email address will not be published.