Planurile Mercedes-Benz pentru viitor

,
1.41K 0

Strategia de dezvoltare Mercedes-Benz pentru următorii zece ani include micşorarea, reducerea vitezei, vehicule plug-in hybrid şi fuel-cell. Inginerii au dezvăluit o combinaţie interesantă de tehnologii a căror scop este să corespundă pe termen scurt şi lung legislaţiei europene privind emisiile de dioxid de carbon.

În ceea ce priveşte dezvoltarea motorizărilor, focusul este pe îmbunătăţire şi performanţă. Noul motor V8 disponibil pe Mercedes-AMG GT şi pe C63 este exemplul perfect al acestei noi abordări. Capacitatea a fost redusă de la 6.3 litri la 4.0 litri, deoarece a fost adăugat un twin turbocharging pentru menţinerea şi mărirea puterii. Rezultatul este o îmbunătăţire de 30% în comparaţie cu predecesorul său aspirat natural.

Micşorarea este următorul pas pe agenda Mercedes-Benz, întrucât supraalimentarea poate genera un cuplu mărit la viteze reduse, atât pe versiunile pe benzină, cât şi pentru cele diesel. ”Scopul acestui joc este combinarea unui stil de condus distractiv cu eficienţa”, a spus Thomas Weber, membru responsabil pentru cercetare şi dezvoltare în cadrul Mercedes-Benz. Mai mult decât atât, Weber prezice un viitor unde toate autovehiculele vor fi electrice, fără a exista o singură dimensiune pentru fiecare. Mai mult decât atât, se aşteaptă ca până în 2020 densitatea de energie a tehnologiei bateriilor să se dubleze, iar costurile să se înjumătăţească. De asemenea, autonomia modelului B-Class Electric Drive poate fi mărită, ajungând de la 297km la 402 km.

http://www.autogaleria.hu

Aşadar, Harald Kroger, vice preşedinte pentru electronic şi e-drive în cadrul Mercedes-Benz, a afirmat faptul că limita unui autovehicul electric este supraestimată, întrucât majoritatea clienţilor parcurg în medie aproximativ 152 de km.

În concluzie, după cum puteţi vedea, strategia de dezvoltare Mercedes-Benz pentru următorul deceniu se focusează în principal pe vehicule hibride şi electrice, cu scopul protejării mediului înconjurător.

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.