Petrecere în spațiu! Mercedes-Benz a ajuns la 20 de milioane de fani pe Facebook

,
1.26K 0

20 de milioane de fani pe Facebook. O cifră care trebuie sărbătorită! Mercedes-Benz le mulțumește tuturor fanilor companiei prin intermediul unui clip unic. Așa că haideți să ne alăturăm aventurii filmate cu o cameră cu perspectivă de 360 de grade: trei SUV-uri pornesc în urmărirea unui balon.

Este modul deosebit în care compania își arată recunoștința față de cele 20 de milioane de persoane care au apăsat butonul “Like” pe pagina de Facebook Mercedes-Benz. Acum producătorul premium german își invită toți fanii la o petrecere în stratosferă.

Un balon pe care s-a montat o cameră cu o perspectivă de 360 de grade duce în stratosferă și trei modele Mercedes în miniatură. Asta înseamnă acum off-road. Atât ascensiunea ultra rapidă, cât și plutirea liniștită prin aer pot fi controlate pe parcursul derulării imaginilor. Și totul are loc la aproximativ 15 kilometri de Pământ.

O cameră suplimentară urmează îndeaproape echipa Mercedes-Benz, în timp ce aceasta pregătește ultimele detalii ale zborului unic, propulsat de nici mai mult, nici mai puțin decât un balon meteo, care ridică modelele SUV în aer.

Este vorba despre modele G-Class, GLE Coupé, G 65 și GLC la scară 1:43, care se ridică în aer după ce echipa a calculate cu precizie atât ruta zborului, cât și condițiile meteo. În timp ce balonul urca spre stratosferă, echipa Mercedes-Benz l-a urmărit la sol, prin intermediul sistemului GPS, la bordul unor SUV-uri G-Class. De data aceasta, sunt mașini adevărate.

Mercedes-Benz este lider în rândul producătorilor auto premium pe Facebook, cu cele 20 de milioane de fani. BMW îi urmează îndeaproape cu puțin peste 19 milioane. Urmează Ferrari cu aproximativ 3 milioane de fani mai puțin.

Comentati?

Your email address will not be published.