Parada smart: aproape 3000 de fani smart au sărbătorit în Spania

,
4.3K 0

Aproape 3000 de participanți venind din 32 de țări și-au dat întâlnire weekend-ul trecut în Spania la Salou, orășelul de coastă din Spania. Fani din întreaga lume și-au sărbătorit brand-ul preferat cu o piață de vechituri și concerte în aer liber, s-au distrat pe circuit și au testat noile modele smart electric drive.

Evenimentul s-a desfășurat sub sloganul “Electrify Your Life”. Cea mai interesantă parte a evenimentului a fost parada de încheiere, în cadrul căreia peste 500 de vehicule au pornit în convoi de la Salou, pe Coasta Dorada, trecând prin zone turistice și sate pescărești din Catalunia. Au fost 2869 de participanți din lumea întreagă și 532 de mașini, care au defilat la parada smart.

parada smart Spania

A fost a 17-a oară când compania i-a invitat pe fanii din lumea întreagă la cea mai mare întâlnire a comunității. Aceștia s-au aflat față-n față cu designerii, experții în tuning și alți profesioniști ai companiei pe toată durata weekend-ului. Pasionații smart au avut ocazia să urce la volanul noilor modele electric drive, pentru teste cu emisii zero și 100% distracție. Smart este singurul producător auto care oferă toate modelele de gamă cu propulsie convențională, dar și electrică.

Anul viitor, petrecerea smart se mută la Hambach, Franța, la centrul de producție smart.

Comentati?

Your email address will not be published.