Păcatul vitezei – Mercedes-Benz C-Class Coupe își depășește limitele în reclame TV

,
2.1K 0

Dar de ce să ajungi mai repede la destinație când te afli la volanul unui Mercedes-Benz C-Class Coupe? Și de ce să nu te bucuri de fiecare kilometru al călătoriei? Compania de la Stuttgart a lansat nu una, ci patru spoturi publicitare, toate legate între ele, toate avînd ca subiect plăcerea de a conduce.

 

Confesiunea

Primul clip îl arată pe șofer încercînd să-și învingă sentimentul de vinovăție. “Te poți izbăvi doar dacă te sacrifici”, este sfatul preotului, în timpul confesiunii. Dar mașina, un Mercedes-Benz C-Class Coupe, îl așteaptă chiar în fața bisericii. Oare cum va reuși să reziste tentației?

Feribotul

“Dacă luăm feribotul, ajungem cu o oră mai devreme”, îi spune el iubitei vitezomane. “Accept provocarea”, este răspunsul tinerei, care îi smulge cheile din mână, apoi comută pe modul Sport+. De ce să renunți la plăcerea de a conduce urcînd mașina pe feribot?

Hotel

După ce au condus de-a lungul drumurilor cu serpentine și de-a lungul podurilor care unesc vârfurile munților, călătorii ajung la hotel. Valetul îi întreabă cum a fost drumul, iar ei răspund că totul a decurs perfect, deși zborul le-a fost anulat.

Micul dejun

Să te trezești și să vezi că ceea ce iubești mai mult pe lume nu se află lângă tine? Când vorbim despre iubire, ne referim la C-Class Coupe. Dacă folosești aplicația “Mercedes me”, vei afla imediat unde a plecat mașina.

V-a plăcut călătoria? Nu v-ați săturat? Aruncați atunci o privire pe testul făcut de experții noștri cu un C-Class Coupe: Primul test cu Mercedes C 200 Coupe.

Comentati?

Your email address will not be published.